1:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2024 15:00

16.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Miřetice potvrdily roli favorita, kdy rozhodly už v první půli, Křižanovice ve druhé půli vstřelily čestný gól


Branky


7

Křižanovice jsou na šestém místě se skóre 30:25 a čtyřiadvaceti body. Příští utkání odehrají na půdě Dřenic. Miřetice jsou stále lídrem tabulky se skóre 59:13 a třiačtyřiceti body. V dalším utkání vyzvou na domácí půdě Chrast.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodl o vítězi utkání

Zápas začal dobře pro hosty, kteří vstřelili rychle první branku. Po pěkné přihrávce za obranu od Drahoše se prosadil Beran. Deset minut poté už vedli o dvě branky. Lukáš Zdražil po pěkné kombinační akci z levé strany sám před brankářem nezaváhal. Šance si vytvářeli oba týmy. Třetí gól Miřetic vstřelil Drahoš po pěkné střele zpoza vápna. V prvním poločase už se nic nestalo.

Snížení v podání Peciny

Do druhého poločasu nastoupili hosté uspokojeni třígolovým vedením, čehož chtěli využít domací. To se jim dařilo tak, že si vypracovávali dost šancí. Naštěstí pro Miřetice se dlouho nedokázali prosadit. Podařilo se jim to až v 77. minutě, kdy se prosadil Pecina. Závěr zápasu už žádné drama nepřinesl. Miřetice získaly další důležité tři body.



Ohlasy k zápasu


Křižanovice
Ondřej Pilař - Útočník: Do utkání jsme vystoupili špatně, brzy prohrávali o dvě branky a soupeř nás prakticky k ničemu nepustil, a když přidal před pauzou třetí branku, bylo rozhodnuto. Druhý poločas byl od nás daleko lepší, vytvořili jsme si i nějaké šance, ale stačilo to jenom na zkorigování. Miřeticím ke třem bodům gratuluji, jsou zasloužené.

TJ Tatran Miřetice
Jan Beran - Záložník: Věděli jsme, že nás čeká těžké utkání. To se potvrdilo. Škoda, že jsme si po povedeném prvním poločase pokazili dojem tím druhým. Každopádně ze zápasu máme všechny tři body, a to je nejdůležitější.



Sestavy


Křižanovice
D. Straka [-] - F. Pecina [-] (84. T. Rejl [-] ) , J. Štěpán [-] (46. M. Novák [-] ) , J. Musil [-] , D. Prokop [-] - Š. Honzíček [-] , O. Pilař [-] , O. Prokopchuk [-] (64. T. Stryka [-] ) , J. Faltys [-] (73. D. Košárek [-] ) - P. Jeníček [-] , J. Pilař [-] -

TJ Tatran Miřetice
J. Švadlenka [-] - L. Doležal [-] , O. Polívka [-] , L. Zdražil [-] (55. J. Rybenský [-] ) , T. Polívka [-] , P. Drahoš [-] , J. Beran [-] (67. V. Vacek [-] ) , L. Zdražil [-] (84. F. Sokol [-] ) , J. Polívka [-] , L. Vodrážka [-] , M. Kopecký [-] (64. R. Kašpar [-] )

ŽK: 80. O. Polívka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kostka Martin - SEDLÁK Lukáš, NOVOTNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Nepovím

Expert: Andrea Nepovímová
Tip experta: remíza

Křižanovice jsou silné a zkusí obrat lídra tabulky o body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza