2:1
(2:1)
45. S. Mach
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2024 15:00

16.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapivé dvoubrankové vedení Vítanova, které si dokázal přes kontaktní gól uhlídat


Branky


22. D. Picek , 42. O. Stehno - 45. S. Mach
7

Vítanov obsazuje sedmé místo tabulky se skóre 30:38 a třiadvaceti body. Příští utkání odehrají na půdě Tuněchod. Heřmanův Městec po výhře nad Kočí stále obsazuje dvanáctou pozici se skóre 22:33 a dvanácti body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vítanov od začátku využíval své šance

Zápas druhého kola jarní části nabídl souboj mezi Vítanovem a Heřmanovým Městcem, kde první poločas byl poměrně vyrovnaný, chvilkami byli lepší hosté, ale do vedení se přeci jen dostali domácí, když se ve 22. minutě trefil z protiútoku Picek, jenž se dostal k odraženému balónu ve vápně a míč skončil uklizen v levém horním rohu. Do konce první půle se domácí dostali do dvoubrankového vedení, a to poté, co se ve 42. minutě trefil Stehno. Totožný gól, kdy šli domácí do protiútoku a zmiňovaný Stehno se ocitl sám před brankářem a přeloboval ho za jeho záda. To nebylo vše z prvních čtyřiceti pěti minut, poněvadž těsně před ukončením prvního poločasu skóroval hostující Mach. Ten ukázal svou preciznost a svou střelu zavěsil do šibenice. Stavem 2:1 ukončil hlavní rozhodčí první půli. 

Tlak hostům nepomohl

Do druhého poločasu vlétli hosté příliš ostře. Městci patřil takřka celý druhý poločas. Ti dokola obehrávali soupeřovu svatyni. Domácí tým se defacto do ničeho nepustil a žádnou další branku si nepřipsal. Přes obrovský tlak hostů se jim nepodařil vstřelit vyrovnávající gól a musí tak zkousnout první porážku v jarní sezóně. Druhý poločas gól nenabídl, ale podívaná pro diváka skvělá.



Ohlasy k zápasu


SK Vítanov
Matěj Hejduk - Obránce: První poločas byl poměrně vyrovnaný. My jsme z prvních dvou šancí dali dva góly a dostali se do vedení. Bohužel z poslední akce v první půli jsme dostali kontaktní gól. Druhý poločas jsme se soustředili víc na bránění, jelikož nám chybělo hodně lidí ze základní sestavy.

FK Jiskra Heřmanův Městec B
Tomáš Dostál - Trenér: Zápas byl pro nás velice smolný a potvrdilo se pravidlo, že fotbal nemá logiku. Troufnu si říct, a to se vší úctou a respektem k soupeři, že jsme byli ve všech aspektech hry lepším týmem. Bohužel jsme dostali v prvním poločase dvě branky. První byla po zmatku v našem vápně, kde si odražený míč našel soupeř a propálil gólmana a ta druhá byla spíše z říše snů a pohádek, kterou snad nechci ani komentovat. Do poločasu jsme stihli snížit výsledek, kdy Standa Mach krásnou střelou za háčky korigoval utkání. Druhý poločas byl už jenom v naši režii, kdy jsme dobývali soupeřovu svatyni. Domácí tým jsme defacto do ničeho nepustili a hrálo se jenom na jednu branku. Bohužel i přes extrémní tlak jsme nedokázali vstřelit branku a musíme zkousnout porážku, která nás mrzí. Kluky musím pochválit za nasazení a touhu vyhrát zápas.



Sestavy


SK Vítanov
M. Vašák [-] - D. Nevole [-] , V. Myška [-] (90. J. Lachman [-] ) , J. Uher [-] (90. M. Myška [-] ) , L. Mrázek [-] (86. J. Doležal [-] ) , T. Solnička [-] , D. Picek [-] , M. Hejduk [-] , O. Stehno [-] , M. Štefl [-] (69. R. Kučera [-] ) , M. Cestr [-]

FK Jiskra Heřmanův Městec B
A. Jirků [-] - J. Čížek [-] , V. Tomčík [-] , A. Malínský [-] (75. L. Malínský [-] ) , T. Zrůst [-] , R. Kápička [-] , V. Kápička [-] , S. Mach [-] , D. Vrátil [-] , D. Ilko [-] (35. J. Štěňha [-] ) , D. Kosina [-]

ŽK: 16. D. Picek , 38. M. Cestr , 81. R. Kučera , 90. T. Solnička - 53. V. Kápička , 59. R. Kápička , 90. A. Jirků .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: DIBLÍK Martin - MITLENER Jakub, ONDRÁŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Nepovím

Expert: Andrea Nepovímová
Tip experta: výhra hostů

Heřmanův Městec prokázal v prvním utkání, že má kvality, což potvrdí i tentokrát.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů