4:1
(2:1)
44. J. Gregor (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 15:00

15.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Outsider z Tuněchod překvapil svého soupeře, kdy úřadoval Martin Adámek, jenž vstřelil dvě rychlé branky


Branky


18. M. Adámek , 38. M. Adámek , 48. M. Burdych , 60. O. Durilla - 44. J. Gregor (p.)
7

Tuněchody jsou na sedmé pozici se skóre 30:35 a jednadvaceti body. Příští utkání zavítají na půdu Kočí. Chrast je na pátém místě se skóre 35:21 a šestadvaceti body. V příštím zápase přivítají Nasavrky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Adámkovi patřila první půle utkání

Vstup do jarní části sezony se Chrasteckým vůbec nevydařil. V Tuněchodech sice začali aktivně, ale vytvořené šance nevyužili a přišel trest na druhé straně. Domácí se dostali po velkých chybách soupeře do dvoubrankového vedení, které zařídil dvěma góly Adámek. Díky proměněné penaltě snížil v závěru poločasu Jan Gregor a zdálo se, že Chrast se zápasem může ještě něco udělat. Do kabin šli domácí s jednobrankovým náskokem.

Tuněchody si dokráčely pro tři body

Jenže ihned v úvodu druhého poločasu po další chybě hostí Tuněchody udeřily potřetí, trefil se Burdych. V 60. minutě přidal domácí celek čtvrtou branku, kdy se trefil po dlouhé době Durilla a bylo definitivně rozhodnuto. Zbytek zápasu už se pouze dohrával. Chrast v Tuněchodech prohrála 1:4.



Ohlasy k zápasu


SK Tuněchody
Martin Adámek - Útočník: První půlku jsme hráli proti větru, tak to bylo dost složité, ale i tak jsme ho dokázali vyhrát 2:1. Druhý poločas už jsme byli více na balónu a vytvořili jsme si hodně šancí, ale proměnili jen dvě, i tak to stačilo.Myslím si, že zaslouženě bereme tři body a těšíme se do Kočího.

SK Chrast
Jakub Cimburek - Útočník: Zápas jsme nezačali vůbec špatně, ale nedokázali jsme využít první šance a následně se soupeř dostal do vedení. Bohužel jsme domácím všechny vstřelené branky příliš usnadnili a v podstatě jsme si je dali sami. Za stavu 4:1 už bylo rozhodnuto a v podstatě se jen čekalo na závěrečný hvizd.



Sestavy


SK Tuněchody
L. Slezák [-] - M. Adámek [-] (60. R. Synek [-] ) , K. Horák [-] , M. Burdych [-] , V. Hýl [-] (82. J. Prorok [-] ) , M. Šilhánek [-] , J. Pískač [-] , J. Hudeček [-] (86. M. Hanko [-] ) , D. Radouš [-] (82. O. Durilla [-] ) , J. Pavelka [-] (64. M. Černý [-] ) , J. Bořil [-]

SK Chrast
J. Tatíček [-] - M. Šprongl [-] , J. Mareš [-] (64. J. Kadavý [-] ) , T. Kratochvíl [-] , J. Cimburek [-] , D. Málek [-] , J. Gregor [-] , T. Nevole [-] (42. T. Rázek [-] ) , H. Steklý [-] (74. D. Nevole [-] ) , Z. Linhart [-] (82. D. Polanský [-] ) , M. Drahoš [-]

ŽK: 46. M. Šilhánek - 46. D. Málek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: KOSINA Matěj - KOPECKÝ Martin, HRSTKA Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Ondřej Nepovím

Expert: Jan Vondrouš
Tip experta: remíza

Tuněchody se zvedají a doma se jim hraje skvěle, což Chrast pocítí a ztratí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích