3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 15:00

15.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladý tým Slatiňan na domácí půdě třikrát udeřil, čímž si zajistil zisk tří bodů


Branky


7

Slatiňany jsou na deváté pozici se skóre 36:31 a osmnácti body. Příští utkání sehrají na půdě Horního Bradla. Chroustovice se nadále trápí a jsou až na dvanáctém místě se skóre 21:30 a jedenácti body. Další zápas přivítají Kameničky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slatiňany prokázaly svou dominanci

V prvním kole jarní části Chrudimského okresního přeboru přivítal Slatiňanský B tým hosty z Chroustovic. Oba týmy se nacházely na hraně sestupového pásma, což pro oba soupeře během deštivého odpoledne znamenalo klasický šesti bodový zápas. Chroustovice se v oslabené sestavě upnuly k taktice založené na obraně, zatímco domácí tvořili hru a ovládali její tempo. Aktivní hra vyústila v první gól, který po dlouhém prodlouženém autu dopravil do sítě Táborský. Chroustovice mnoho času na útočné polovině nestrávily, a tak obrana Slatiňan mohla podporovat své další útočné snahy. Druhá branka padla ve 40. minutě, kdy se výstavním projektilem z úctyhodné vzdálenosti prosadil Semenec, 2:0. Bezmocný Pospíšil plachtil vzduchem beznadějně. Za tohoto stavu se šlo do kabin.

Chroustovice přeci jen skórovaly

Ze začátku druhého poločasu domácí prostřídali sestavu. Malinský byl na hřišti čtyři minuty a už se mohl radovat ze vstřelené branky. Té dosáhl po doražení pokusu, který prvně skončil na brankové konstrukci. V 57. minutě tak vedli domácí už o tři branky. Chroustovice se nevzdaly a snažily se utkání zdramatizovat. Jejich útočné snahy se přeskupením útočné řady zlepšily, což vedlo k hlavičkovému zakončení Bečičky, který snížil na 3:1. Tímto stavem také utkání skončilo a Slatiňany tak berou zaslouženě tři body.



Ohlasy k zápasu


Spartak Slatiňany B
Roman Sotona - Útočník: První půli jsme strávili víceméně na jejich půlce a byli jsme lepším týmem, kdy výsledek mohl být rozhodně vyšší. Druhá půle byla takřka podobná.

SK Chroustovice
Jan Rejman - Záložník: Už při pohledu na naši marodku a kvalitu soupeře jsme tušili, že utkání pro nás nebude jednoduché. I přes to jsme chtěli uhrát výsledek, který by nás mohl nakopnout. Druhý poločas z naší strany byl už lepší, ale manko, které jsme si nesli z první půle jsme dohnat nedokázali. Výsledek odpovídá průběhu a my se musíme soustředit na další zápas.



Sestavy


Spartak Slatiňany B
J. Teplý [-] - R. Sotona [-] (46. L. Slavík [-] ) , D. Drahý [-] (59. M. Vích [-] ) , M. Táborský [-] (53. [-] ) , V. Stryka [-] (53. Š. Karlík [-] ) , T. Janoušek [-] , J. Rulík [-] , L. Rozsypal [-] (46. B. Příkaský [-] ) , P. Semenec [-] , P. Venzara [-] , O. Drahý [-]

SK Chroustovice
T. Pospíšil [-] - Š. Dvořák [-] , F. Šotola [-] , J. Dvořák [-] , D. Dostál [-] , A. Bečička [-] , J. Rejman [-] , M. Dvořák [-] , D. Besperát [-] , J. Koreček [-] , J. Tesař [-]

ŽK: 65. M. Táborský - 43. A. Bečička .
Počet diváků: 62. Rozhodčí: KADEŘÁVEK Josef - HORKÝ Šimon, RICHTER Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Ondřej Nepovím

Expert: Jan Vondrouš
Tip experta: výhra hostů

Chroustovice mají kvalitnější tým, proto i vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích