Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 17:00

18.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Hrady rozstřílely doma Boršov, třikrát se trefil Brousek


16

V 18. kole III. třídy vyhráli fotbalisté Nových Hradů doma s rezervou Boršova 10:0. Domácí šli do vedení už v úvodní desetiminutovce zásluhou branky Stiskaly. Do konce půle přidali domácí další čtyři branky. Po přestávce zkompletoval hattrick Jakub Brousek. V závěru utkání desátou branku do sítě Boršova dopravil Kotrč.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Nové Hrady
Michal Weger (trenér): Od začátku utkání jsme začali dobře a v šesté minutě jsme šli do vedení po krásné akci, kterou zakončil Jan Stiskala gólem. Druhy gól přidal krásnou trefou Denis Kotrč. Třetí gól přidal po rohovém kopu Jiří Jelínek, Čtvrtý, pátý a šestý gól přidal skoro uzdravený Jakub Brousek, který strávil na hřišti pouhých třicet minut a stačilo mu to k hattricku. Sedmý gól přidal Kamil Šedivý, osmý gól dal Marek Hrbáček, devátý opět Jan Stiskala a desátý zase Denis Kotrč. Dá se říct, že jsme měli celý zápas pod kontrolou a soupeře jsme k ničemu nepustili. Těžko říci, koho určit jako nejlepší hráče, protože všichni hráči hráli velice dobře a chtěl bych jim poděkovat za výkon, který předvedli. Ještě bych chtěl doplnit a vyzdvihnout gólmana z Boršova, který předvedl výborný výkon a vychytal spoustu dalších gólových šancí.




Sestavy


TJ Nové Hrady
M. Drbout [-] - M. Chlebuch [-] , M. Hrbáček [-] , J. Bláha [-] , A. Švejda [-] , D. Kotrč [-] , J. Stiskala [-] , Z. Staněk [-] , K. Šedivý [-] , A. Ragaň [-] , J. Jelínek [-]

FK Boršov nad Vltavou B
L. Machata [-] - D. Ploc [-] , J. Honiss [-] , M. Chalupa [-] , Z. Švejda [-] , T. Sýkora [-] , F. Sklenář [-] , M. Litvan [-] , V. Svoboda [-] , J. Neubauer [-] , Z. Medula [-]

Hráči zápasu: J. Brousek , J. Stiskala , D. Kotrč .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Pokud se mlaďasové z Hradů nějak nepoblázní, měli by si v klidu dokráčet pro výhru - 5:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích