1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.03.2024 14:30

17.kolo, Divize C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


10
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Sestavy


FK Čáslav
D. Vyhnánek [-] - V. Slavík [-] , M. Peterka [-] , D. Turyna [-] (77. V. Bašek [-] ) , A. Chábera [-] (68. L. Mach [-] ) , M. Hanč [-] , J. Kučera [-] , P. Mráz [-] (86. F. Konyvka [-] ) , L. Kraj [-] (46. K. Hejný [-] ) , O. Vencl [-] , V. Junek [-]

MFK Chrudim B
J. Šerák [-] - C. Ruiz [-] (81. T. Tlustý [-] ) , D. Vácha [-] , A. Trajkovič [-] , A. Borkovec [-] , P. Tlapák [-] , F. Sotorník [-] (70. Š. Sedlák [-] ) , T. Koukola [-] , M. Zvolánek [-] (89. D. Novák [-] ) , D. Bauer [-] (89. P. Skohoutil [-] ) , D. Holub [-] (70. V. Nykodým [-] )

ŽK: 24. P. Mráz , 80. V. Junek - 3. C. Ruiz , 46. P. Tlapák , 82. J. Šerák , 90. D. Bauer .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Nymsa Jakub - JIŘÍČEK Adam, STIEBER Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

C skupinu divize nemám tolik pokrytou známými. V Chrudimi jsem ale pár věcí vyzjišťoval a měl by to být příjemný vzestup pro místní rezervu. Čáslav je tradiční klub v přípravě slušné výsledky. Šest posil pro Čáslav je slušná porce a jsou zde i zajímavá jména jako například Dan Nešpor, který je fotbalové veřejnosti dobře známý. Za normálních okolností bych zde tipoval výhru domácích, ale tady musím jít pro remízu protože z rozhovoru o Chrudimi mám dobré pocity.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích