1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2024 15:30

17.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bory doma padly s Lukami


Branky


15

Domácí vedli, ale nakonec své vedení neudrželi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Utkání třetích Borů se čtvrtými Lukami začal úvodním oťukáváním bez větších příležitostí. V 16. minutě vypíchl Požár míč Jíchovi přesně na nohu Ochrany, který se sám před brankářem nemýlil - 1:0. Ve 30. minutě šli hosté do protiútoku po pravé straně, míč putoval k Urbánkovi, který po kontaktu na okraji vápna upadl a získal pro svůj tým první penaltu. Čermáka však nohou vychytal Pokorný a stav zůstal nezměněn. O chvíli později střílel z poza vápna Ochrana, ale zadní tyč těsně minul. Ve 36. minutě prostrčil faulovaný Tůma míč na Miteva, ten šel sám na brankáře a dokázal vyrovnat - 1:1. V poslední minutě první půle se řítil domácí Bodnar sám na bránu, obránce jej ještě stihl lehce zatáhnout a rozhozený Bodnar pak trefil jen dobře postaveného Prchala. Poločas 1:1.

Hosté po přestávce rozhodli

V 51. minutě vyhrál loucký útočník Prchal souboj pro Urbánka, který na hraně šestnáctky upadl a získal pro svůj tým druhou penaltu, sám ji tentokrát proměnil a poslal hosty do vedení - 1:2. Domácí poté nevyužili žádnou ze slibných standardek a ani hosté už své protiútoky nedotáhli k dalšímu gólu. Zápas tak skončil výhrou louckého týmu, který Borům oplatil podzimní porážku.



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Bory
Realizační tým: Vyrovnaný zápas. Děkujeme všem fanouškům, kteří přišli. Bohužel nám nebylo souzeno bodovat.

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
Petr Kuchta (trenér): Jsem rád že hráči zvládli velmi těžké utkání .Rád bych také poděkoval fanouškům Luka nad Jihlavou kterých bylo velmi mnoho. Jim patří velké dík za podporu. Taková atmosféra se nevidí ani ve druhé lize.



Sestavy


TJ Družstevník Bory
M. Pokorný [-] - H. Ráček [-] , T. Požár [-] , P. Viliš [-] , M. Ochrana [-] , J. Starý [-] , A. Novotný [-] , F. Zikmund [-] , V. Bodnar [-] , J. Novotný [-] , P. Prokop [-] (46. T. Molnár [-] )

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
A. Prchal [-] - M. Kolda [-] , J. Uherek [-] , L. Tuma [-] , J. Benáček [-] , P. Navrátil [-] , R. Prchal [-] , M. Jícha [-] , D. Mitev [-] , J. Urbánek [-] , P. Čermák [-]

ŽK: 52. M. Pokorný , 81. V. Bodnar , 90. M. Ochrana , 90. A. Novotný - 54. P. Navrátil .
Počet diváků: 234. Rozhodčí: ŠIMEK Milan - CHROMÝ Karel, UHLÍŘ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích