P. Král 23.
1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2024 15:30

17.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišov otočil skóre ve Velké Bíteši


Branky


15

Budišov po přestávce zabral a slaví tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Do vedení se bítešští dostali v 23. minutě, kdy po aktivní rozehrávce od stoperu se dostal míč ke Krulovi, který míč posunul na volného Krále, ten měl dostatek prostoru si jej nachystat a poklidit k pravé tyči - 1:0. Po celý první poločas se domácí do šancí dostávali, avšak neklid a nepřesnost v zakončení je stálo navýšení skóre. 

Hosté po přestávce otočili

Vstup do druhé půlky nebyl ze strany domácích takový jako v prvním poločase. V 58. minutě navíc dostal míč hostující hráč do otevřené obrany, postupoval sám na Klímu, kterému nedal šanci a bylo srovnáno - 1:1. V 72. minutě nastalo obligátní nedáš dostaneš. Nejprve domácí nepřesně zakončili slibnou gólovou šanci a hosté hned z druhého brejku v zápase trestali podruhé a otočili misky vah na svoji stranu - 1:2. Do konce utkání domácí již žádnou brankovou akci nedotáhli dotáhnout k vyrovnání a tak produktivita hostů rozhodla o tom, že všechny body si dneska odvezli hosté.



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš B
Lukáš Midrla (trenér): Mrzí mě velice dnešní bodová ztráta se soupeřem, který si počkal na svoje šance, které gólově dotáhl až dokonce. Svému týmu nemůžu absolutně nic vyčíst. Škoda jen, že jsme nepřidali druhý gól, který by podle mého názoru odpor soupeře otupil. Veliké poděkování patří i rozhodčím, kteří odvedli kvalitní výkon. Pojďme si udržet aktivní laťku z dnešního zápasu, začít proměňovat šance a body jistojistě brzy přijdou. Příští sobotu zajíždíme do Třebíče, kde se utkáme s místním HFK.




Sestavy


FC PBS Velká Bíteš B
F. Klíma [-] - J. Hvězda [-] , M. Šimončič [-] , J. Jakeš [-] , R. Zapletal [-] (66. T. Dvořák [-] ) , J. Pokorný [-] (66. P. Bureš [-] ) , P. Král [-] , P. Loup [-] (82. F. Svoboda [-] ) , F. Krula [-] , O. Švanda [-] (74. M. Václavík [-] ) , D. Bartoš [-]

FC Budišov - Nárameč
P. Bajer [-] - T. Svoboda [-] (26. T. Mors [-] ) , T. Nováček [-] (70. L. Votava [-] ) , J. Večeřa [-] , J. Dufek [-] , L. Berka [-] , V. Musil [-] , Z. Mucha [-] , P. Mucha [-] (26. F. Dymáček [-] ) , R. Hrádek [-] , S. Dušovský [-]

ŽK: 94. J. Hvězda - 64. T. Nováček , 94. Z. Mucha , 94. V. Musil .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: NIEDERLE Zdeněk - POJEZNÝ Karel, ZAMASTIL Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů