Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2024 15:30

17.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dukovany doma nadělovaly


Branky


15

Želetava dokázala čelit Dukovanům první poločas, ale po něm se hosté sesypali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Domácí si vedení pohlídali



Ohlasy k zápasu


SFK Dukovany 2001
Leoš Barák (asistent trenéra): Povedl se nám vstřelit rychlý gól, který nám paradoxně nepomohl a začali jsme hrát velmi zbrkle a Želetava si vytvořila šance. V druhé části prvního poločasu jsme začali dominovat a vytvářet si šance ale bohužel se nám nepodařilo vstřelit druhý gól, i když šancí na to bylo požehnaně. Po změně stran vstřelil rychlý gól Alex Ducký, a to prakticky rozhodlo utkání. Poté už to bylo pouze na jednu bránu. Náš cíl šest bodů z prvních dvou domácích zápasů se nám podařil splnit a jedeme dál.

Sokol Želetava
Aleš Pacas (trenér): Prvních 35 minut bylo vcelku vyrovnaných, měli jsme i šance, nastřelili tyčku. Pak už nás dobře hrající domácí přejeli a byla otázku spíš na kolik se skóre zastaví. Smutnou realitou je, že abychom k zápasu vůbec nastoupili, museli jsme si vypůjčit 3 hráče ze IV. třídy z okolí. Za týden se situace moc nezmění, ale musíme se s tím hold popasovat.



Sestavy


SFK Dukovany 2001
O. Ošmera [-] - J. Chlup [-] , M. Kašík [-] (64. J. Fojtášek [-] ) , Z. Holoubek [-] , P. Čermák [-] , M. Holoubek [-] (64. P. Furiš [-] ) , A. Dúcký [-] , Š. Čermák [-] (77. J. Nahodil [-] ) , D. Viklický [-] , Z. Prokeš [-] (46. A. Dúcký [-] ) , O. Horák [-] (73. J. Jurda [-] )

Sokol Želetava
J. Partl [-] - T. Vrbka [-] (70. D. Cejpek [-] ) , V. Jakeš [-] , M. Jungr [-] , V. Čurda [-] , F. Kasáček [-] , T. Simandl [-] , F. Šebek [-] , Z. Dvořák [-] (78. A. Pacas [-] ) , R. Kafka [-] , D. Hybner [-]

ŽK: 11. M. Holoubek , 60. Z. Holoubek - 64. V. Jakeš .
Počet diváků: 225. Rozhodčí: GREGAR Daniel - BENEŠ Tomáš, DVOŘÁK Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích