0:1
(0:1)
32. V. Bence
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2024 15:30

17.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okříšky loupily ve Žďáře


Branky


32. V. Bence
18

Hosté vytěžili z minima maximum a vezou šťastné tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Domácí byli od začátku lepším týmem a jejich snaha vyústila i v šance. V 10. minutě se hosté nedohodli, ale Henzl z úhlu trefil jen boční tyčku. Chvíli poté vysunul Kulhánek za obranu Davida Srnského, ale Henzl jeho přihrávku z malého vápna do brány nedostal. Hosté těžili z chyb domácích. Špatnou rozehrávku vystihl Dubský, ale z úhlu bránu netrefil. Ve 32. minutě Fialův dlouhý nákop domácí neodklidili do bezpečí, u míče byl první Vojtěch Bence a překonal domácího brankáře - 0:1. Od té chvíle hosté rezignovali na ofenzivu a zalezli před své vápno. 

Hosté si vedení pohlídali

Domácí měli po přestávce optickou převahu, ale do šancí se dostávali přes obranný val soupeře jen stěží. Až v 73. minutě pronikl do vápna Zdeněk Peňáz, ale trefil jen Fialu, který si poradil i s následnou tečí Henzla. V 80. minutě šli hosté po červené kartě Dočekala do desíti. Domácí utahovali šrouby, ale Machatkova hlavička skončila těsně nad bránou. Hosté ustáli i několik dalších závarů a když Pelikánova pumelice v závěru mířila kousek vedle, tak bylo jasné, že všechny body putují do Okříšek.



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
Martin Mužátko (trenér): Podali jsme velice dobrý výkon, ale doplatili jsme na koncovku. Druhý poločas se téměř nehrálo, když hosté hru rozkouskovali, i tak jsme si nakonec vypracovali šance, ale nebylo nám přáno. Před týdnem jsme bod získali, teď jsme tři ztratili.

SK Huhtamaki Okříšky
Vladimír Hekerle (trenér): Zápas se nám nepovedl a herně byli domácí lepším týmem. O to větší cenu takové tři body mají.



Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
J. Šenkýř [-] - T. Peňáz [-] , D. Kulhánek [-] (76. M. Přibyl [-] ) , J. Henzl [-] , P. Klouda [-] (62. Z. Peňáz [-] ) , M. Zažímal [-] , S. Švoma [-] , D. Srnský [-] (62. M. Pelikán [-] ) , D. Novotný [-] , M. Srnský [-] (76. P. Machatka [-] ) , J. Havlík [-]

SK Huhtamaki Okříšky
L. Fiala [-] - T. Růžička [-] (60. M. Picmaus [-] ) , F. Rampír [-] , R. Ryšavý [-] (83. M. Veleba [-] ) , R. Bence [-] , V. Bence [-] , P. Dubský [-] (88. J. Popelář [-] ) , O. Benda [-] , M. Dočekal [-] , A. Suchna [-] , V. Němec [-]

ŽK: 89. M. Zažímal , 89. M. Srnský - 38. T. Růžička , 66. F. Rampír , 68. M. Dočekal . ČK: 80. M. Dočekal .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: NEBOLA Jaroslav - KYLAR Roman, MYŠKA Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Roman Musílek
Tip experta: výhra hostů

0:1 - Hosté urvou tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza