Kamenice bere tři body


Branky


18

Domácí napravili zaváhání z minulého kola a porazili Ledeč.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Po jedné z jejich akcí ve třetí minutě se míče chopil Melzoch a doputoval s ním až do branky - 1:0. V dalším průběhu byli domácí aktivnější a měli i šanci, ale V. Dvořák bránu netrefil. Podobnou šanci měli hosté v desáté minutě po rozehrání rohu, ale střela šla vysoko nad bránu. Poté hosté dostali míč do sítě, ale po rohovém kopu se pískal ofsajd. Podobný fotbal byl k vidění do 35. minuty. Poté se po rozehrání z autu dostal míč na kopačku Víti Dvořáka a ten se trefil do brány - 2:0.

Domácí si vedení pohlídali

Druhý poločas začal na obě strany velmi vlažně. Ve 48. minutě po faulu ve vápně byla proti domácím nařízená penalta. Tu Přibyl vychytal. V 55. minutě zaznělo břevno domácí brány. V 71. minutě za hrubý faul zezadu na V. Dvořáka dostal červenou kartu kapitán hostí Sedrik Bezděk. Diváci se v tu chvíli těšili, že Kamenice bude mít navrch. To se nestalo a hosté díky Vodičkovi dokonce snížili - 2:1. V závěru se hosté tlačili za vyrovnáním, ale domácí nakonec tři body udrželi.



Ohlasy k zápasu



FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
Martin Turek (trenér): Již ve 4. minutě jsme nedůrazem a nedohodou v našich zadních řadách darovali gól. O 10 min později se nám podařilo vyrovnat po rohovém kopu, bohužel radost z vyrovnání překazil zvednutý praporek pomezního Beneše, jelikož byl prý hráč Vodička v ofsajdu. Nejspíš myslel hráče Fišera, ale ten také v ofsajdu nebyl, protože měl za sebou ještě obránce domácích. Do konce poločasu nám pak dali domácí ještě jeden gól. V poločase jsme provedli určité změny, které vedly ke zlepšení a zatlačení soupeře před jeho branku. V 55. minutě jsme neproměnili pokutový kop, o chvilku později trefil Toula z 25 metrů konstrukci branky a v 71. minutě musel do sprch, po ošklivém faulu a červené kartě, Sedrik Bezděk. Dokázali jsem tlačit domácí i v 10 a v 85. minutě, zásluhou Vodičky, přišlo zasloužené snížení. Do hry se na posledních deset minut dostali i Štros s Martinkem, kteří svým výkonem přispěli ke zvýšení tlaku, ale z dalších příležitostí se nám už vyrovnávací branku vstřelit nepodařilo. Celkově se hrálo utkání na velmi dobré úrovni, pro diváka to byla určitě zajímavá podívaná. Kluky nesmí tato výsledková deka položit, herně to vypadá dobře, dokážeme se dostávat do šancí a je jen otázkou času, kdy se to otočí na naši stranu.



Sestavy


TJ Slovan Kamenice nad Lipou
O. Přibyl [-] - L. Dedera [-] , V. Dvořák [-] (78. M. Chvála [-] ) , J. Kotrč [-] , T. Zahradník [-] , F. Brož [-] , T. Zahradník [-] , D. Melzoch [-] (68. O. Vacovský [-] ) , P. Jůn [-] , T. Hadrava [-] , P. Zdeněk [-] (94. J. Hadrava [-] )

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
T. Bezděk [-] - J. Stehno [-] (46. P. Šťastný [-] ) , P. Herčík [-] , M. Vágner [-] , S. Bezděk [-] , J. Fišer [-] (82. J. Štros [-] ) , L. Vodička [-] , J. Gramer [-] (68. T. Žemlička [-] ) , J. Karel [-] , V. Horký [-] (82. O. Martinek [-] ) , M. Píška [-] (25. M. Toula [-] )

ŽK: 26. T. Hadrava - 63. J. Gramer , 64. J. Štros . ČK: 71. S. Bezděk .
Počet diváků: 315. Rozhodčí: MACHÁT Oldřich - BENEŠ Jiří, CIRHAN Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Roman Musílek
Tip experta: výhra domácích

2:1 - Kamenice napraví zaváhání z jarní premiéry.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza