2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 10:15

16.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bystřice přehrála Rapotice


Branky


18

Domácí vstoupili pod vedením nového kouče Procházky do jara na jedničku a berou tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Začátek utkání vyšel lépe hostům a už ve třetí minutě potrestal chybu stopera svým prvním soutěžním golem v dresu Rapotic Tomáš Válek - 0:1. Vstřelený gól Rapotice ukolébal, čehož domácí využili. V 17. minutě potrestal chybu gólmana Vařejka - 1:1. O pět minut později si hosté zkomplikovali situaci ve velkém vápně a po několika odrazech vstřelil nakonec vítězný gól Prášil - 2:1. Hosty sice obdržený gól probral, ale bez gólového efektu. Největší vzruch tak přinesl závěr první půle, když Prášil nejprve dostal žlutou kartu za nesportovní chování a chvíli na to zezadu fauloval Adamenka. Sudí však přimhouřil obě oči a nad nejlepším hráčem domácích se slitoval. Do kabin se tak šlo v plném počtu a s těsným vedením pro domácí.

Domácí si vedení pohlídali

Druhá půle začala tlakem hostů a hned v úvodu Bystřice přežila první šanci Rapotic. Z převahy hostů bylo nakonec mnohem více šancí, ale ani z těch nejvyloženějších se díky obětavým zákrokům domácích stav neměnil. Navýšit skóre se po brejcích do otevřené obrany nepovedlo ani Bystřici a tak první utkání jara skončilo těsnou výhrou domácích.

 



Ohlasy k zápasu


SK Bystřice nad Pernštejnem
Pavel Procházka (trenér): Hra z naší strany nebyla i vlivem řady absencí ideální. Důležité jsou však tři body. Klíčové bylo, že se nám povedlo ještě v prvním poločase otočit skóre. Po pauze jsme mohli rozhodnout, ale také jsme několikrát na čáře vykopávali míč mířící do naší brány.

FC Rapotice
Tomáš Laš (hráč): V prvním jarním kole, jsme podali diametrálně odlišný výkon, než jaký jsme mohli vidět v utkáních zimní přípravy. Z našich šancí, které jsme si dokázali za celý zápas vytvořit je však jeden gól prostě málo. Fotbal se hraje na góly a domácí nám uštědřili lekci z produktivity. V úvodu jara tak pokračujeme v tom, s čím jsme se potýkali na závěr podzimu a to neproměňováni gólových příležitostí.



Sestavy


SK Bystřice nad Pernštejnem
M. Vávra [-] - M. Straka [-] (46. M. Punčochář [-] ) , Š. Buršík [-] , A. Feifer [-] (54. J. Čermák [-] ) , A. Jiránek [-] (46. M. Žila [-] ) , M. Prášil [-] , K. Vařejka [-] , Z. Sklenář [-] , M. Hofmann [-] , M. Svoboda [-] , M. Šponar [-]

FC Rapotice
T. Laš [-] - T. Čech [-] (60. M. Šmarda [-] ) , M. Laš [-] , V. Adamenko [-] , P. Tesař [-] (60. A. Palát [-] ) , J. Matoušek [-] , D. Liusik [-] , T. Válek [-] , R. Durajka [-] , D. Zahrádka [-] , P. Ošmera [-]

ŽK: 5. K. Vařejka , 36. M. Prášil - 32. D. Liusik , 33. P. Ošmera , 88. M. Laš .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: ŽALOUDEK Patrik - ŽALOUDEK Marek, MACHÁT Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 12. 2023 16:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2023 06:38

Tip: výhra hostů