Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 15:00

14.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední Traplice na body opět nedosáhly


10

Překvapení se na hřišti Traplic nekonalo a hosté zvítězili 0:4

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí zlomila první branka zápasu ve třetí minutě

Domácí fotbalisti ještě v hlavách přemýšleli, jak na dnešního soupeře vyrukují a už ve třetí minutě prohrávali díky brance Jakubíčka. Ten se uvolnil a nedal domácímu brankáři šanci. Poté se domácí fotbalisté soustředili na obranu a vyráželi do nebezpečných brejků, kdy hosty několikrát podržel jejich brankář. Hosté se taky ke konci poločasu dostali ke slovu, kdy zahrozii a trefili brankovou konstrukci. Poločas tak skončil 0:1. 

Uklidňující gól přišel pro hosty až v 70. minutě

Ve druhém poločase hra připomínala v mnohém ten první. Domácí hrozili z nebezpečných brejků a hosté ne a ne přidat uklidňující branku. Ta přišla na řadu v 70. minutě zápasu, kdy se po chybě prosadil Trlida. Traplice pak již hrály vabank a doplatily na to. Nejprve se v 84. minutě prosadil hostující Jakubíček, který tak přidal svoji druhou branku v zápase a definitivní tečku za zápasem udělal Kowalík a uzavřel tak skóre zápasu na 0:4. Domácí se z tohoto zápasu určitě nějaký bod zasloužili, nicméně fotbal se hraje na branky a ty dávaly jenom hosté. 



Ohlasy k zápasu


TJ Traplice
Tomáš Kolínský: Do zápasu jsme šli s nějakou taktikou, ale ta hned ve 3. minutě přišla vniveč. Hra byla vyrovnaná a neproměnili jsme bohužel šance. V 70. minutě jsme po sporné situaci dostali gól na 0:2. Poté jsme měli nějaké šance a trefili tyč a spálili nějaké tutovky, v tu chvíli jsme možná cítíli, že s tím šlo něco udělat. Nicméně pár minut před koncem jsme dostali třetí gól a bylo rozhodnuto. Myslím si, že jsme podali slušný výkon, nato že jsme hráli se špičkovým týmem v této soutěži. Do příštích zápasů se musíme zlepšit, ale myslím si, že máme na čem stavět.

TJ Sokol Ořechov
Jiří Kowalík: Čekal jsem, že to nebude jednoduché. Těžký terén, ale začali jsme dobře a dali ve 3. minutě gól. Pak Traplice bránily a chodily do nebezpečných protiútoků, kde nás dvakrát podržel brankář. Druhá půle byla podobná a ten gól přišel až v 70. minutě. Pak měly Traplice 2 šance, ale ten gól nedaly a my přidali další dva takže důležité 3 body.



Sestavy


TJ Traplice
J. Varga [-] - T. Hanák [-] , M. Urbanec [-] , B. Krpal [-] (65. F. Talák [-] ) , T. Trávník [-] , V. Trávníček [-] (86. L. Blecha [-] ) , V. Šustr [-] , L. Matejkovič [-] (86. P. Dudešek [-] ) , T. Kolinský [-] , T. Dleštík [-] , D. Hejda [-]

TJ Sokol Ořechov
P. Kozelek [-] - J. Kolařík [-] (85. R. Špendlík [-] ) , P. Bartošík [-] , T. Jakubíček [-] , A. Červinka [-] , P. Mazúch [-] , S. Malůš [-] , R. Trlida [-] (80. J. Kowalík [-] ) , M. Martykán [-] (66. T. Durna [-] ) , D. Váňa [-] , J. Prachman [-] (66. D. Hynčica [-] )

ŽK: 58. T. Trávník - 75. D. Hynčica , 81. A. Červinka .
Počet diváků: 96. Rozhodčí: VESELÝ Michal - OBDRŽÁLEK Roman (N), KUCHAŘ Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

David Kolínský

Expert: Redakce
Tip experta: remíza

Už v prvním podzimním zápase obou mužstev byli hosté z Traplic více než vyrovnaným soupeřem. V plné sestavě by dle mého názory body přivezly. Uvidíme, jak na tom jsou teď na jaro. Nemyslím si, že by domácí měli být na chvostu tabulky, nicméně chybí hráči...

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích