2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 15:00

14.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves vyhrála díky dvougólové posile


Branky


9

Domácí fotbalisté si dvěma brankami jako přes kopírák zajistili první jarní tři body

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase jsme se branky nedočkali

První poločas nenabídl mnoho akcí. Polešovie hrozily z rohových kopů. Největší šanci měli hosté minutu před koncem, kdy po rohu vyrazil brankář Kohoutek míč před sebe a situaci hasil až Lorenc, jenž poslal míč daleko pryč. První poločas tak skončil berbrankovou remízou. 

Vydatný déšť komplikoval zápas

V 69. minutě přišla na řadu standartní situace domácích fotbalistů. Po menším zaváhání se k balonu dostal Doruška a hlavičkou míč nasměroval k levé tyči. Hostující brankář nestačil zareagovat a domácí tak šli do jednobrankového vedení. V 76. minutě se o slovo přihlásil opět Doruška a střelou, která se odrazila od břevna za čáru tak navýšil skóre na 2:0. Více branek diváci již neviděli a tak zápas skončil stavem 2:0 pro domácí mužstvo. 



Ohlasy k zápasu


FK Ostrožská Nová Ves
Ladislav Beníček: Vyrovnaný zápas, hosté trošičku lepší na balonu, ale utkání bylo bez vyložených šancí. Těžký terén a vítr kvalitě utkání moc nepomohl. Dvakrát se prosadil Doruška ze dvou standartek.

1. FC Polešovice
Honza Andrýsek: Hrát se začalo za vydatného deště a terén tak byl velice mokrý a tudíž rychlý. Zpracování míče bylo tak problémem pro obě strany což ovlivnilo zápas.



Sestavy


FK Ostrožská Nová Ves
Š. Kohoutek [-] - R. Obal [-] , O. Machala [-] , R. Jelének [-] (60. V. Pančík [-] ) , J. Ťok [-] , D. Zlínský [-] (90. L. Franta [-] ) , D. Jurásek [-] (85. T. Lorenc [-] ) , J. Doruška [-] , M. Marovič [-] , P. Lorenc [-] , J. Hůsek [-] (85. L. Beníček [-] )

1. FC Polešovice
M. Pavela [-] - M. Lahodný [-] (89. R. Uherek [-] ) , T. Gabriel [-] (80. J. Forman [-] ) , O. Crla [-] , J. Vaculík [-] , O. Stašek [-] , E. Měšťánek [-] , J. Stašek [-] , A. Jašek [-] , A. Machala [-] , F. Silný [-] (67. M. Ficek [-] )

ŽK: 35. O. Machala , 70. R. Obal - 43. O. Stašek , 53. A. Machala , 74. J. Vaculík .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KOVÁŘ Lukáš - DORŮŠEK Michal, HURÁB Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

David Kolínský

Expert: Redakce
Tip experta: výhra domácích

Něco mi říká, že to bude plichta. Nicméně Ves je doma silná, v týmu má fyzicky zdatné fotbalisty a to bude na Polešovice platit

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích