Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 16:00

23.kolo, Divize F, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Skvělý výkon Vítkovic


Branky


8

Ve 23. kole přivítaly Vítkovice na domácí půdě tým Řepiště. Vitkovičtí chtěli napravit prohru na půdě lídra z Hlubiny a po třech zápasech bez výhry opět naplno bodovat. To hráči Řepiště po posledním utkání doma proti Bruntálu byli určitě v jiném rozpoložení, když dokázali Bruntál porazit 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Napínavý závěr poločasu

První poločas přinesl dobrou kvalitu z obou stran, dá se říci, že první půle byla víceméně vyrovnaná. Úvodní branku mohli diváci vidět až ve 40. minutě, když po dobrém presingu brankář hostů ztratil míč a Nieslanik dokázal otevřít skóre – 1:0. Poté hosté kopali roh a trefili břevno, následně z protiútoku dokázal domácí Agba z půlky projít sám a předložit míč do prázdné brány Latifowi a ten už měl jednoduchou úlohu – 2:0. Tím první půle skončila.

Nervózní začátek a rychlé probuzení

Do druhé půle Vítkovice vstoupily nervózně, řepiští chtěli se zápasem ještě něco udělat a domácí zatlačili, disponovali velmi kvalitními standartními situacemi. Z jednoho dobře rozehraného rohu vrátili hosté míč do vápna a Martin Macej dokázal snížit – 2:1. Domácím chvíli trvalo než se z tohoto otřepali, ale po nějákých 10. minutách už měli zápas plně pod kontrolou, po gólu Matyáše Richtára už bylo prakticky hotovo, čekalo se na gól, mohli skórovat obě strany, ale Matyáš se dokázal v 70. minutě prosadit, když odebral míč a opět navýšit vedení Vítkovic – 3:1. Na konečných 4:1 upravil v 79. minutě Denis Nieslanik svým druhým gólem, když se v malém čtverci skvěle uvolnil a opět se prosadil. Toto skóre zůstalo až do konce utkání a Vítkovice si připsaly tři body.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


MFK Vítkovice
Trenér Vítkovic Martin Štverka: Velmi dobré utkání, velmi kvalitní soupeř, jsme rádi, že jsme vyhráli.




Sestavy


MFK Vítkovice
T. Pavlík [-] - M. Richtár [-] (86. D. Fula [-] ) , R. Chylek [-] (67. M. Malý [-] ) , M. Burgo [-] (86. M. Matejov [-] ) , D. Palej [-] , T. Nieslanik [-] (83. N. Sýkora [-] ) , D. Zogata [-] (67. F. Gaži [-] ) , D. Nieslanik [-] , J. Tamajka [-] , L. Olawunmi [-] , C. Agbo [-]

TJ Řepiště
T. Preisner [-] - M. Mieszek [-] , Š. Dluhoš [-] - V. Dedek [-] (80. R. Vojtěšek [-] ) , P. Lőrincz [-] (80. J. Jurásek [-] ) - V. Leixner [-] - J. Cempírek [-] , T. Maloň [-] , P. Vrzal [-] (80. T. Vraj [-] ) , M. Macej [-] (75. L. Kiš [-] ) , F. Šponer [-] (75. J. Kouřil [-] )

ŽK: 37. R. Chylek , 76. D. Nieslanik - 31. R. Vojtěšek , 48. M. Macej , 72. M. Mieszek . ČK: 90. D. Palej .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Pospíšil Michal - ŘEZNÍČEK Tomáš, BRÁZDIL Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích