1:6
(0:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 16:00

10.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nasavrky bez chuti, Miřetice zdemolovaly svého soupeře v podobě šesti branek


Branky


61. V. Losenický - 14. J. Beran , 18. P. Drahoš , 31. J. Beran , 43. P. Pecina (vl.) , 57. O. Polívka , 68. L. Doležal
6

Nasavrky se odpíchly od sestupových příček a jsou na dvanáctém místě se skóre 12:29 a šesti body. Příští utkání zajíždí do Dřenic. To Miřetice jsou stále lídrem tabulky se skóre 33:10 a pět a dvaceti body. Příští utkání sehrají na domácí půdě proti Chroustovicím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jasná dominance hostujícího celku

Zápas 9. kola přinesl souboj mezi naprosto odlišnými týmy. Nasavrky se potýkají s velice špatnými výsledky a naopak Miřetice válcují jednoho soupeře za druhým. Nasavrky vstoupily do zápasu aktivně a zkusily Miřetice překvapit vysokým presingem. To se jim povedlo prvních pět minut, jinak po celý zbytek zápasu tahaly za kratší provaz. Miřetice po pěti minutách převzaly otěže zápasu a z toho pramenilo několik velkých šancí. V 18. minutě již trestal Beran. Po kombinaci středem přebral míč a uklidil ho za záda domácího brankáře Řezníčka. O čtyři minuty později vybojoval míč Drahoš, který si přehodil obránce, udělal kličku brankáři a zvýšil na 0:2. Miřetice hrály nadále aktivně, protože napadaly vysoko a to se jim dařilo. Ve 31. minutě dostal míč před bránu Beran, po kombinaci na lajně a zvyšoval svým druhým gólem v zápase na 0:3. Nasavrky se dál trápily a nedostávaly se do šancí. Ve 41. minutě už to bylo 0:4, když domácí hráč dával malou domů a skončilo to vlastním gólem, nešťastný moment. Brankář Řezníček se snažil míč odkopnout, ale nešťastně před ním skočil a skončil v brance. Potvrdilo se pravidlo, že malá domů se má dávat mimo branku. Do kabin se šlo za stavu 0:4 a Nasavrky mohly být rádi, že to nebylo větším rozdílem.

Miřetice si pojistily vedení

Druhý poločas začal ve stejném rytmu. Miřetice držely míč na svých kopačkách a kombinovaly. V 57. minutě začala akce u krajního obránce Miřetic, který vysunul Rybenského do úniku, a ten předložil míč Ondřejovi Polívkovi, jenž se nemýlil, 0:5. V tuto chvíli byly Nasavrky na odpis. Z ojedinělé šance domácích v 61. minutě padl jejich jediný gól na 1:5. Po dlouhém nákopu hosté špatně odkopli míč a Losenický uklidil míč za záda hostujícího brankáře. Miřetice měly chuť svůj střelecký účet navýšit, proto přišla další branka, když se trefil po krásné kombinaci Doležal. Hosté si zaslouženě odváží další tři body do tabulky, a skóre 1:6 ani být nemuselo, mohlo to skončit daleko víc.



Ohlasy k zápasu


FC Nasavrky
Jakub Řezníček - Brankář: Proti lídrovi soutěže jsme schytali debakl. Možná je výsledné skóre trochu kruté, protože po fotbalové stránce až takový rozdíl mezi týmy nebyl. Hosté byli jasně bojovnější a důraznější, všude byli dřív a prostě více chtěli, takže si zaslouženě odvezli všechny body.

TJ Tatran Miřetice
Petr Drahoš - Obránce: Do zápasu jsme šli s tím, že to nebude nic jednoduchého a byli jsme dobře připraveni. Nasavrky celý zápas působily podrážděně a ukřivděně. Máme další tři body do tabulky a soustředíme se na další zápas.



Sestavy


FC Nasavrky
J. Řezníček [-] - J. Houba [-] , J. Vojíř [-] , T. Novák [-] (73. M. Nguyen [-] ) , D. Švadlenka [-] (60. D. Vondráček [-] ) , V. Losenický [-] , V. Řezníček [-] , R. Pešek [-] , M. Doležal [-] , P. Pecina [-] , R. Michek [-]

TJ Tatran Miřetice
J. Švadlenka [-] - F. Sokol [-] (66. D. Bureš [-] ) , J. Rybenský [-] , P. Drahoš [-] , T. Polívka [-] , L. Doležal [-] , J. Beran [-] (76. R. Kašpar [-] ) , M. Kopecký [-] , O. Polívka [-] (66. L. Zdražil [-] ) , L. Vodrážka [-] , J. Polívka [-]

ŽK: 32. R. Michek , 63. V. Losenický , 66. V. Řezníček .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Kostka Martin - NOVOTNÝ Bohumil, CIPRYÁN Tobiáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů