2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 16:00

9.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Losenický rozhodnul dvěma góly o celkovém vítězi, oslabená sestava Chroustovic neměla v utkání sebe menší šanci na úspěch


Branky


7

Nasavrky se díky této výhře dostávají na dvanácté místo, mají skóre 11:23 a šest bodů. Příští utkání je čeká lídr tabulky z Miřetic. Chroustovice jsou v polovině tabulky, a to na sedmém místě se skóre 16:12 a jedenácti body. Příští utkání vyzvou Chrast.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková remíza prvního poločasu

Do utkání vstoupily dva odlišné týmy. Papírový favorit dle tabulkového postavení však nebyl silnějším týmem. Naopak mladý tým Nasavrk předváděl od prvních minut aktivní a ofenzivní výkon a nedal hostující obraně oddechnout. Chroustovice ve velmi provizorní sestavě dokázaly zejména díky Pospíšilovi udržet naděje na bodový zisk. Hosté ustáli rychlé ataky domácích hráčů a okolo 25. minuty se začali dostávat do utkání. Ve dvou brejkových situacích se objevil Tadeáš Vondráček, jenže mladého křídelníka zradil první dotek s balónem. Ze šancí tak nic velkého nevyplynulo. Do kabin se šlo za remízového stavu 0:0.

Druhá půle v roli domácích

Domácí však věděli, že jejich tlak a styl hry přinese tížené ovoce. Bezbrankový stav prolomil po pěti minutách Losenický. Ten využil nekomunikace mezi zadáky Chroustovic, převzal míč a chytrým obstřelem překonal vyběhlého Pospíšila. Skóre se měnilo poprvé, 1:0. Domácí se ujali zaslouženého vedení. Rychlý gól zlomil snahy hostí, ti se snažili zejména dlouhými nákopy dostat za obranu Nasavrk. Naopak domácí vstřelená branka nabudila a rozpoutala kolotoč, který za burácení domácí tribuny gradoval. Druhý zářez na pažbu si připsal opět Losenický. Ten využil své rychlosti a uprchl skrz obranu Chroustovic, následně překonal brankáře Pospíšila, 2:0. Domácí hráli ve velké pohodě a Chroustovice očima tlačily čas k závěrečnému hvizdu. Nebýt Pospíšila a obětavého výkonu Šotoly, který zachránil téměř jistý gól z brankové čáry, tak mohl být výsledek pro hosty ještě horší. Závěrečný hvizd ukončil utkání a na domácí straně propukla zasloužená radost z druhé výhry v řadě.



Ohlasy k zápasu


FC Nasavrky
Jakub Řezníček - Brankář: Vítězství z Tuněchod jsme potvrdili v domácím prostředí. Hosté přijeli v oslabené sestavě s jasnou taktikou, a to zaparkovat a uhrát bod, i když za celý zápas nevystřelili na naší branku. Zase tak daleko od svého cíle nebyli, protože jsme měli velké problémy se proti jejich obraně prosadit. Naštěstí po chybě obránců soupeře nás poslal ve druhé půli do vedení Losenický a následně i sám naše vítězství potvrdil. Po roce a půl jsme tak dokázali zvítězit s čistým kontem.

SK Chroustovice
Jan Rejman - Záložník: Co dodat. Venkovní zápasy jsou z naší strany opravdu špatné. Nerad bych dehonestoval hru Nasavrk, naopak hráli velmi dobrý fotbal a mají můj obdiv, ale my jsme jim k jejich výhře značně pomohli. Jsme nedisciplinovaní, o přístupu nemluvím, a když se přidají zdravotní potíže, tak nemůžeme čekat velké výsledky. Pokud nezačne každý z nás sám u sebe, tak nás nečekají lehké týdny.



Sestavy


FC Nasavrky
J. Řezníček [-] - J. Houba [-] (71. T. Kliment [-] ) , T. Pecina [-] (83. D. Vondráček [-] ) , T. Novák [-] (76. T. Dostálek [-] ) , V. Hajšínek [-] (64. J. Vojíř [-] ) , V. Losenický [-] , V. Řezníček [-] , R. Pešek [-] , M. Doležal [-] , P. Pecina [-] , R. Michek [-]

SK Chroustovice
T. Pospíšil [-] - A. Bečička [-] , T. Vondráček [-] , D. Šotola [-] (72. M. Vosyka [-] ) , R. Besperát [-] (52. P. Červinka [-] ) , J. Koreček [-] , J. Pekárek [-] , M. Bačina [-] (46. T. Tégl [-] ) , J. Rejman [-] , D. Besperát [-] , J. Vondráček [-] (78. M. Doubravský [-] )

ŽK: 35. J. Rejman , 73. D. Šotola .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Rambousek Josef - MÁLEK Patrik, ČECH Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Ondřej Nepovím

Expert: Petr Jedlička
Tip experta: výhra hostů

Nasavrky mají první tři body, ale i tak na Chroustovice stačit nebudou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích