0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2023 14:00

13.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V zápase mezi Jalubím a Jarošovem jsme se branky nedočkali


Branky


5

Na šance bohatý zápas branku bohužel nepřinesl

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Souboj mezi šestnáctkami

V prvním poločase se odehrávalo spíše bojovné utkání. Byl znát ne příliš dobrý terén a to se taky podepsalo pod předvedenou hrou obou mužstev. Když už nějaká šance byla, dokázal si s ní brankář domácích ši hostů poradit. Do kabin se tak šlo za stavu 0:0.

Druhý poločas v mnohém připomínal ten první

Ve druhém poločase jsme byli svědky opět podobného průběhu jako v tom první. Činil se však brankář hostujícího celku, který se několikrát vyznamenal proti šancím domácích. Bohužel pro ně, se však žádná z nich neujala. A když se nedokázali prosadit ani hosté, utkání nakonec skončilo bez branek. Podle výsledku si mohli přijít na své fanoušci defenzivního fotbalu, ale zdání klame. Zápas svoje šance nabídl, žádná z nich však neskončila gólem. 



Ohlasy k zápasu


SK Jalubí
Filip Grebeníček - trenér: Poslední zápas podzimní sezóny se u nás hrál na velmi těžkém terénu, jelikož se před námi odehráli další 3 zápasy. Terén tudíž nesliboval moc fotbalové krásy, ale spíše bojovnosti než fotbalovosti. První poločas byl oboustranně vyrovnaný, se šancemi na obou stranách. Druhý poločas se odehrával podle podobných not jako ten první, jen přibylo více šancí a hlavně hosty podržel gólman, který chytil 3 jisté gólovky. Nakonec zápas skončil dělbou bod, se kterou sice nejsme spokojeni, ale musíme ho přijmout.

TJ Slavoj Jarošov
Zbyněk Pavlas: Těžký zápas na velmi těžkém bahnitém terénu. Remíza spravedlivá, akorát by ji více slušela třeba 2:2. Šance na obou stranách, ale buď se zaskvěli gólmani a nebo chybělo trochu štěstí.



Sestavy


SK Jalubí
L. David [-] - M. Gajdošík [-] , J. Gajdošík [-] , P. Dobiáš [-] , A. Čagánek [-] , A. Dobiáš [-] , D. Blaha [-] , M. Kolář [-] , T. Kolář [-] , P. Klajn [-] , T. Gajdorus [-]

TJ Slavoj Jarošov
O. Dudák [-] - M. Jančík [-] , D. Talaš [-] , R. Kutovyi [-] , J. Pavlas [-] , M. Omelka [-] , D. Laga [-] , M. Běťák [-] , V. Jančík [-] , J. Poulík [-] , M. Stojaspal [-]

ŽK: 41. P. Dobiáš , 62. T. Kolář , 76. D. Blaha - 33. D. Laga .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KRÁTKÝ Eduard - MORAVANSKÝ Pavel, BOTEK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 11:47

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 10:40

Tip experta: remíza

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 08:28

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 04:58

Tip: výhra domácích