2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2023 14:00

13.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas mezi béčky svých celků skončil remízou


Branky


5

Fotbalisté Strání B uhráli proti silnému Hluku B bod

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas patřil hostům

První branka zápasu padla po rohovém kopu. Domácí Havlík nešťastně tečoval roh hostů a míc skončil v síti. Druhá branka padla po další šanci hostů. Domácí fanoušci se zlobili, protože v situaci spatřovali ofsajd. Bohužel však tentokrát VAR systém nebyl k dispozici a tak byla branka uznána. Nakonec před koncem poločasu udeřili taky domácí. Při protiútoku vyslal Kolaja průnikovou přihrávkou Pavluše a ten jeden na jedno ve tlaku z dorážky snížil. Oba celky tak šly do kabin za stavu 1:2.

Druhá polovina spíše pro domácí

Ve druhém poločase byli aktivnější domácí fotbalisté. Byli více na balonu a podnikali daleko více útočných výletů než v prvním poločase. Po skvělé kombinaci na levé straně poslal Holuša přihrávku pod sebe na volného Kolaju a Strání tak srovnalo zápas na 2:2. Když se pak už žádná šance obou týmů neujala, utkání tak zákonitě muselo skončit remízou 2:2. 



Ohlasy k zápasu


FC Strání B
Dominik Frühauf: Musím říct, že Hluk B byl ten nejlepší soupeř, co na našem hřišti na podzim hrál. Jejich rychlé útoky po stranách nám dělaly problémy. Mají šikovné a rychlé hráče, jsou důstojným nováčkem. Želibabka nás v důležitých chvílích podržel a my se mohli probrat. Po celý podzim u nás panuje vlažných prvních 20-30 minut. Je třeba to na jaro eliminovat. Dle mého názoru za normálních okolností ta červená karta být měla, ale myslím si, že rozhodčí přihlédl na nesportovnost a "mluvivost" hostí, že verdikt zmírnil. Za remízu jsem ale nakonec spokojení, byla dle mého spravedlivá, protože to, co jsme neměli v první půli, jsme měli ve druhé. Doufám, že přes zimu jen posílíme, o nikoho nepřijdeme a napravíme to, co nám na podzim chybělo. Polovina tabulky sice není to, v co jsme v srpnu doufali, ale není to až tak hrozné.




Sestavy


FC Strání B
A. Želibabka [-] - J. Mimochodek [-] , O. Kolaja [-] , L. Pavluš [-] , P. Fruhauf [-] , J. Motola [-] , P. Havlík [-] , R. Holuša [-] , O. Čaňo [-] , P. Miklovič [-] , J. Mikláš [-]

Spartak Hluk B
A. Gášek [-] - J. Klabačka [-] , P. Vozár [-] , J. Machala [-] , P. Kuřina [-] , R. Martiš [-] , D. Matejka [-] , M. Blaha [-] , M. Zalubil [-] , P. Přecechtěl [-] , J. Gášek [-]

ŽK: 39. O. Gabriš , 64. J. Motola , 77. P. Fruhauf - 20. P. Přecechtěl , 26. J. Gášek , 61. M. Zalubil , 71. R. Martiš , 89. P. Baroň .
Počet diváků: 111. Rozhodčí: Korolovych Volodymir - MAHDAL Václav, HODULÍK Richard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 11:47

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 10:40

Tip experta: remíza

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 08:28

Tip: výhra domácích