0:1
(0:1)
13. F. Hlúpik (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 15:00

10.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby skončilo nejtěsnějším rozdílem pro hosty


Branky


13. F. Hlúpik (p.)
6

Derby, které se odehrálo před početnou diváckou kulisou nakonec skončilo lépe Huštěnovice

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta nakonec znamenala jedinou branku zápasu

Derby nemá favorita a upřímně ani tentokrát nemělo. Byli jsme svědky velmi povedeného zápasu, ve kterém bylo k vidění velké množství šancí. První velká byla k vidění ve 13. minutě zápasu. Po faulu na hostujího hráče dostaly Huštěnovice nabídku v podobě pokutového kopu. Toho se ujmul bývalý ligový kanonýr Hlúpik a bezpečně proměnil. Hosté tak šli do vedení 0:1. Domácí byli více na míči, ale žádnou svoji šanci nedotáhli do konce. Poločas tak skončil 0:1. 

Hlúpikova penalta z první půle nakonec byla vítězná

Domácí fotbalisté dále pokračovali v nastoleném tempu, ale bohužel pro ně se jim žádnou z jejich šancí nepovedlo dotáhnout až do konce. A když se neujaly ani šance na hostující straně, sledovaný zápas mezi Babicemi a Huštěnovicemi skončil vítězné pro hosty, díky proměněné penaltě. Gólové hody jsme sice neviděli, ale zápas i tak musel bavit.



Ohlasy k zápasu


Babice
Feris Sanchéz: Bylo to derby se vším všudy. Myslím, že divákům, kterých přišlo hodně, se zápas musel líbit. Jen je škoda, že nemáme žádné body, které bychom si zasloužili. I hostující hráči chvílemi říkali, že jsou jako na kolotoči. Odehráli jsme dobrý zápas, klasicky s větším držením míče jen jsme bohužel žádnou šanci nedotáhli až do konce a nerozvlnili sít, i když těch šancí opět pár bylo...

TJ SOKOL Huštěnovice
Petr Kanyza: Pro nás to jsou důležité body. Po proměněné penaltě jsme se trochu zatáhli a Babice byli víc na míči. V prvním poločase nedali z malého vápna do prázdné, ale velké šance jinak neměly. Všechny nákopy a centry si s klidem posbíral Kuba Mačuda, který měl původně chybět, ale díky jemu vezeme tři body. S postupujícím časem to domácí vzadu více otevřeli, ale druhý uklidňující gól jsme nevstřelili. Závěrečný nápor jsme uskákali a mohli tak kapitánovi dát pěkný dáreček k jeho nedělním narozeninám.



Sestavy



TJ SOKOL Huštěnovice
J. Mačuda [-] - O. Adamík [-] , M. Střítecký [-] , T. Pisklák [-] , F. Hlúpik [-] , P. Čechmánek [-] , O. Šuranský [-] , D. Nguyen [-] , P. Konečný [-] , L. Grebeň [-] , M. Bruštík [-]

ŽK: 60. O. Šuranský , 72. T. Pisklák , 74. M. Bruštík , 78. J. Mačuda .
Počet diváků: 209. Rozhodčí: Korolovych Volodymir - LITOŠ Filip (N), HRUBOŠ Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tip: remíza