Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 15:00

10.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jalubí pokračuje ve zlepšené formě a obralo o body i favorita


Branky


6

Fotbalisté Jalubí pokračují ve zlepšené formě a body z Hluku se určitě počítat budou

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remíza i v prvním poločase

Domácí fotbalisté šli do vedení hned ve 3. minutě zápasu. David Matějka dostal míč za obranu a obstřelil brankáře na zadní tyč. Hluk se tak ujal brzkého vedení a kdekdo by čekal, že bude ve střílení branke pokračovat. Ve 21. minutě však bylo srovnáno. Hostující Večeřa se zmocnil míče a střelou k levé tyči zakončil svoji akci. To byl nakonec i poločasový výsledek zápasu. 

Gól v 88. minutě zápasu zachránil Jalubí bod

V 52. minutě zápasu to byli opět domácí, kteří šli do vedení jako prvníl. Zalubil se dostal na hranici penalty ke střele a zakončil hezky k tyči. Když už to vypadalo, že zápas skončí 2:1 pro domácí, tak si slovo vzal Gajdorus a po hezké kombinační akci nedal domácímu brankáři šanci. Zápas tak nakonec k překvapení všech skončil 2:2. Domácí fotbalisté tak mají ze 3 zápasů pouze 2 body, což je pro ně určitě málo. 



Ohlasy k zápasu


Spartak Hluk B
Roman Martiš: Je škoda, že jsme remizovali. Celý zápas se odehrával na soupeřově polovině. Soupeř si vypracoval pouze dvě šance z brejků a ty proměnil. My jsme se moc k zakončení ani nedostali i přes to, že jsme hráli pouze na jejich polovině. Ve druhém poločasu soupeř zahrál rukou v pokutovém území a rozhodčí jasnou ruku od těla nepísknul. Tvrdil, že to neviděl. Příští zápas už potřebujeme zvítězit. Ze tří zápasů máme pouze 2 body, tak jsme si to nepředstavovali.

SK Jalubí
Filip Grebeníček: Celý zápas jsem se víceméně bránili kvalitnějšímu a fotbalovějšímu soupeři. Domácí neproměnili několik svých gólovek, kdyby ano, nemohli bychom se divit výsledku 4:1 třeba. My jsme naopak dali domácím lekci z produktivity. V podstatě jsme proměnili 2 naše šance a díky tomu jsme získali 1 bod za remízu.



Sestavy


Spartak Hluk B
A. Gášek [-] - D. Matejka [-] , Z. Horák [-] , P. Kryl [-] , M. Blaha [-] , M. Zalubil [-] , P. Šorfa [-] , P. Přecechtěl [-] , V. Škorec [-] , T. Šimoník [-] , J. Gášek [-]

SK Jalubí
L. David [-] - A. Dobiáš [-] , M. Večeřa [-] , J. Gajdošík [-] , M. Kolář [-] , T. Kolář [-] , P. Klajn [-] , T. Gajdorus [-] , P. Dobiáš [-] , L. Mach [-] , Z. Trefilík [-]

ŽK: 16. P. Šorfa , 30. M. Zalubil , 34. T. Šimoník , 84. P. Vozár - 45. T. Kolář , 88. Z. Trefilík .
Počet diváků: 77. Rozhodčí: HUTĚČKA Josef - KLABAČKA Jaroslav (N), BOTEK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích