3:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 10:15

10.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Díky hattricku Kříže mužstvo ze Sadů vyhrálo proti Strání


Branky


6

Domácí fotbalisté získali další tři body proti nevyzpytatelnému Strání B

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hattrick a bylo hotovo

V prvním poločase začali aktivněji domácí a hned ve 2. minutě se ujali vedení. Po dobře zahrané standartní situaci se poprvé prosadil Pavel Kříž hlavičkou. Druhá branka přišla na řadu hned v 10. minutě zápasu, když se Křížovi opět povedla hlavička, ale naopak hostující brankář situaci podcenil a míč mu propadl mezi rukama. V 16. minutě už to bylo o tři branky. To se na výlet vydal opět Kříž a po hezky vypracované akci umístil svoji střelu po zemi k tyči. Dokonal tak svůj hattrick a zápas tak směřoval jednoznačným tempem. Poločasový výsledek zápasu byl 3:0. 

Hosté už jenom snížili

Jediná branka druhého poločasu padla v 52. minutě. Motola od levé čáry poslal krásnou nahrávku Kolajovi, který si pokryl balón před stoperem, zbládl se na vápně otočit, naznačil střelu slabší pravou, jen aby uklidil míč do sítě levou. Hezká branka tak znemanala alespoň částečnou náplast pro hosty. Zápas tak skončil 3:1 pro domácí Slovácko. 



Ohlasy k zápasu


1. FC Slovácko C
Filip Čech: Měli jsme super začátek, kdy jsme zatlačili soupeře a konečně jsme byli i produktivní. Celý druhý poločas nás Strání tlačilo, naštěstí hráli většinou jen po vápno a kromě gólu si žádnou velkou příležitost nevytvořili. Jsme rádi, že konečně po dlouhé sérii remíz máme 3 body.

FC Strání B
Dominik Fruhauf: Je smutné, jak katastrofálních našich prvních 20 minut bylo. Náš trenér sice dal vinu na sebe, že přetaktizoval a dal zraněného stopera Mikloviče ze začátku odpočívat, ale já si myslím, že se prstem na jednotlivce ukazovat nedá. Jako bychom se ještě na hřisti probouzeli. A když vyjma prvních dvou duelů dáváme za zápas maximálně 2 góly, tak mi bylo jasné, že odčinit takový "výkon" bude skoro nemožné. O poločase jsme po sobě řvali a vyhecovali se k velmi dobré druhé půli, ale ani ta nestačila. Na to, jak jsme si zpočátku v létě věřili ... moc hezké to už není.



Sestavy


1. FC Slovácko C
T. Lako [-] - J. Macků [-] , J. Tvrdoň [-] , M. Svoboda [-] , P. Kříž [-] , A. Balaštík [-] , T. David [-] , M. Zatloukal [-] , F. Čech [-] , O. Vašek [-] , O. Perůtka [-]

FC Strání B
A. Želibabka [-] - P. Miklovič [-] , D. Frühauf [-] , P. Fruhauf [-] , J. Gabriš [-] , O. Kolaja [-] , P. Havlík [-] , L. Pavluš [-] , O. Benešík [-] , R. Holuša [-] , M. Zetka [-]

ŽK: 63. F. Čech .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Moravanský Pavel - TOMAŠTÍK Pavel, HURÁB Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích