Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 15:00

9.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola vyzněl lépe pro domácí a poslal je do šestibodového trháku právě před Spartakem


Branky


8

Hostující fotbalisté v zápase prvního s druhým nezvítězili a nechali si domácí utéct už na šest bodů

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí lépe začít ani nemohli

Ihned po rozehrávce se do šance řítil Hyrák a v 1. minutě pěknou střelou vstřelil úvodní branku zápasu. Ve 14. minutě už to bylo o dvě branky. Po hezké individuální akci se dokázal prosadit Dvouletý a domácí tak rázem vedli 2:0. Ve 23. minutě se hostům povedlo snížit skóre. Blaha vystřelil z poza vápna po zemi na brankáře a brankáři hostí udělal míč takovou paseku, že mu podjel mezi nohama. Do kabin se tak šlo za stavu 2:1 pro domácí.

Gólem v poslední minutě domácí rozhodli o třech bodech

V 60. minutě druhého poločasu se trefil Gášek a bylo vyrovnáno. Po odražených balónech v šestnáctce domácích si právě Gášek našel míč a střelou z voleje uklidil míč do sítě. Když už to vypadalo, že zápas skončí nejspíše spravedlivou remízou, našlápl k hezké individuální akci Hyrák a střelou z hranice vápna nedal hostujícímu brankáři šanci. Svým druhým gólem v zápase tak zajistil pro svoje mužstvo výhru a tři body do tabulky. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nedakonice
Michal Lukůvka: Začátek utkání nám vyšel skvěle a z první akce jsme se ujali vedení. Ve druhém poločase se hosté snažili vyrovnat a to se jim podařilo. Ve zbytku zápasu už to byl boj. Když už se zdálo, že utkání skončí spravedlivou remízou, našlápl Hyrák a zajistil nám tři body. Utkání na okresní přebor nadprůměrné. Pro diváka atraktivní, 5 vstřelených branek, rozuzlení v 91. minutě.

Spartak Hluk B
Roman Martiš: Prohra nás velmi mrzí. Byl to pro nás bodově velmi důležitý zápas. Po ztrátě dvou bodů z minulého víkendu jsme chtěli vyhrát. Začali jsme velmi špatně, kdy jsme dostali dva góly ze začátku, pak už jsme začali hrát. Ze hry jsme měli až do poslední minuty víc my, soupeř si toho moc nevypracoval. Bohužel v poslední minutě z brejku jsme dostali gól na 3:2 a odjeli jsme nakonec bez bodu. Mrzí nás to.



Sestavy


TJ Sokol Nedakonice
V. Hasník [-] - O. Králík [-] , J. Hyrák [-] , T. Beránek [-] , D. Madzia [-] , O. Dvouletý [-] , D. Kopčil [-] , P. Šoustek [-] , O. Juřena [-] , J. Mojžíš [-] , T. Král [-]

Spartak Hluk B
A. Gášek [-] - J. Machala [-] , P. Kryl [-] , M. Blaha [-] , M. Zalubil [-] , P. Šorfa [-] , P. Kuřina [-] , R. Martiš [-] , A. Kužela [-] , P. Vozár [-] , J. Gášek [-]

ŽK: 17. O. Dvouletý , 28. T. Král , 67. T. Král , 74. O. Benko - 17. J. Gášek , 52. P. Kuřina , 55. P. Baroň , 77. P. Vozár , 78. P. Šorfa .
Počet diváků: 230. Rozhodčí: Korolovych Volodymir - HORÁK Petr (N), CHYTIL Robin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Kolínský

Expert: Michal Lukůvka
Tip experta: výhra domácích

Nedakonice porazí na svém hřišti Hluk 3:1.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích