Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 15:00

9.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divokou remízou 4:4 skončil zápas na hřišti Jarošova


Branky


8

Zápas, který se nezaujatému fanouškovi musel líbit

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí otočili nepříznivý vývoj a odcházeli s výsledkem 3:1

Hned v 8. minutě zaskočil všechny přítomné diváky Svoboda a hosté vedli.  Ve 21. minutě však bylo srovnáno. Bratr kanonýra Pavlase Jan se dostal po centru ze strany před brankáře a nemýlil se. Ve 35. minutě se prosadil Jančík, když zužitkoval krásnou přihrávku a prostřelil brankáře hostů. Čtyři minuty nato se dokázal opět prosadit domácí Běťák, když po rychlém brejku pelášil na brankáře hostů sám z boku a dokázal brankáře zkušeně obstřelit. Oba týmy tak šly do kabin za stavu 3:1 pro domácí.

Hosté téměř vydřeli všechny tři body

Ve druhém poločase však domácí přestali hrát a sázeli spíše na zabezpečenou obranu. To se jim mělo brzy vymstít. Nejprve se v 54. minutě trefil k tyči Vašek a poté v 67. minutě srovnal skóre zápasu David. Obrat zápasu dokonal v 74. minutě Čech, který se dokázal prosadit po hezké kombinační akci. Když už to vypadalo, že hosté odjedou se všemi třemi body, tak v 86. minutě se propadnutý míč z rohu dostal až k Běťákovi a ten trefil krásně levou šibenice hostující branky. Zápas tak skončil 4:4. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Jarošov
Zbyněk Pavlas: Pro nás je to ztráta dvou bodů.. První poločas po inkasované brance jsme Sady k ničemu nepustili a zaslouženě vedli 3:1 Branky padli po hezkých akcích přes střed hřiště. Zejména ta třetí kdy jsme využili rychlý brejk po rohu. Druhý poločas jsme dělali naprosto zbytečné chyby kolem vápna. Sady daly všechny branky po standartních situacích, to je pro mě absolutně nepochopitelné...při brance na 3:3 byly ve vápně 3 souboje a my jsme nebyli ani u jednoho hráče...naštěstí se nám po tlaku do vápna podařilo srovnat..další zápas kdy vedeme 3:1 a nedotáhneme to do konce...musíme něco změnit. Sráží nás bránění standartek, jinak je hra velmi dobrá.

1. FC Slovácko C
Radek Blažek: Včerejší zápas jsem sledoval z pohledu diváka. Myslím, že zaslouženě jsme dostali tři branky, první poločas opravdu zaslouženě. Druhý poločas úplně jiný. Zasloužená remíza.



Sestavy


TJ Slavoj Jarošov
M. Zelenka [-] - M. Jančík [-] , J. Pavlas [-] , M. Stojaspal [-] , M. Omelka [-] , J. Poulík [-] , M. Běťák [-] , D. Svárovský [-] , D. Laga [-] , M. Němec [-] , V. Jančík [-]

1. FC Slovácko C
T. Lako [-] - J. Tvrdoň [-] , M. Svoboda [-] , T. Procházka [-] , T. David [-] , R. Vagdal [-] , M. Zatloukal [-] , F. Čech [-] , O. Vašek [-] , M. Mareček [-] , J. Macků [-]

ŽK: 72. M. Běťák - 32. F. Čech , 85. P. Dávid .
Počet diváků: 218. Rozhodčí: Kubíček Michal - RAICHEL Miroslav (N), PERŮTKA Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Kolínský

Expert: Michal Lukůvka
Tip experta: výhra domácích

Jarošov by měl konečně zabrat a porazí Slovácko 4:0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích