P. Borák 39. (p.)
1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 15:00

9.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas mezi Bánovem a Strání B skončil plichtou


Branky


39. P. Borák (p.) - 27. P. Fruhauf
8

Oba týmy samožřejmě potřebují bodovat naplno, dneska se však musí spokojit s remízou

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí zásluhou penalty srovnali

Zpočátku se hrálo v režii Bánova. Zdálo se, že hosté potřebovali ještě 15 minut rozcvičky navíc. Pak převzali otěže spíše oni. Těžili ze hry více a měli více šancí. To se potvrdilo v 27. minutě utkání, když po přihrávce Žajgla se míč dostal až ke kapitánovi Fruhaoufovi a ten z otočky propálil brankáře domácích. Poté podle hostů sporný moment, a penalta pro domácí fotbalisty. Ve 39. minutě se k ní postavil Borák a ikdyž si na míč hostující brankář šáhl, střelu vytěsnit nedokázal. To byl i poločsový výsledek zápasu.

Ve druhé půli jsme se branky nedočkali

Po celu druhou půli zápas vypadal tak, že hostující mužstvo se snažilo něco vymyslet a domácí těžili zejména z protiútoků. Za zmínku snad stojí jen šance z konce zápasu, kdy střídající Motola po pasu Fruhaufa nedůraznou střelou nedokázal procedit míč za záda domácího brankáře. Zápas tak skončil 1:1. 



Ohlasy k zápasu



FC Strání B
Dominik Fruhauf: V zápase jsme měli až na prvních 15 minut navrch. Bánov jen postavil autobus a spoléhal na protiútoky. Dle mého názoru neměla být penalta vůbec nařízena, ale s tím už nic nenaděláme. Měli jsme celou druhou půli na skórování, ale nevyužili nic. Pomohli nám krom 2 hráčů z Ačka i 2 dorostenci, jejichž výkon mě příjemně překvapil. Nebýt jich by nás nebyl dostatek. Příště to chce být více produktivní.



Sestavy


FC Bánov
A. Vystrčil [-] - J. Hauerland [-] , P. Borák [-] , L. Mahdal [-] - L. Franc [-] , V. Klon [-] - R. Vašička [-] , R. Velecký [-] - A. Rapant [-] , P. Horňák [-] , R. Kročil [-]

FC Strání B
A. Želibabka [-] - P. Miklovič [-] , D. Frühauf [-] , P. Fruhauf [-] , J. Gabriš [-] , O. Kolaja [-] , P. Havlík [-] , L. Pavluš [-] , O. Benešík [-] , R. Holuša [-] , M. Zetka [-]

ŽK: 30. R. Kročil - 37. A. Želibabka , 71. O. Benešík .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Fišera Martin - POLANSKÝ Břetislav (N), BRUŠTÍK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Kolínský

Expert: Michal Lukůvka
Tip experta: výhra domácích

Bánov na domácím hřišti vyhraje 3:1.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích