Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 15:30

8.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Líbivé utkání vítěze nepoznalo


Branky


5

Dnešní zápas mezi Babicemi a Jarošovem hrály všechny věkové kategorie obou mužstev mezi sebou. Muži se rozešli stavem 3:3

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení jako první

22. minuta utkání znamenala první branku celého zápasu. Hostující brankář nevystihl ideálně balón po rohu a k hlavičce se dostal domácí Gábor, který se nemýlil. Vyrovnáno bylo ve 33. minutě zápasu. Marek Běťák krásnou přihrávkou našel Jana Poulíka do samostatného úniku a ten dal vzpomenout na památný gól Karla Poborského proti Portugalsku, když krásným lobem překonal domácího brankáře. Oba týmy tak šly do kabin za stavu 1:1. 

Ani dvoubrankové vedení hostům nestačilo

V 55. minutě zápasu přidali hosté další branku. Marek Běťák si našel balón ve vápně, obkličkoval dva hráče a vsítil druhou branku svého týmu. V další brance hostů měl opět prsty výborný Běťák. Jeho střelu vyrazil domácí brankář pouze před sebe, kde už číhal nikým neatakovaný Stojaspal a neměl tak problém doklepnout míč do sítě. V 70. minutě zápasu se domácím povedlo snížit, když si dlouhý centr našel Bilavčík, zpracoval míč a upravil skóre na 2:3. Utkání poslal do vyrovnaného stavu o pět minut později velezkušený Milan Válek, po pěkné kombinaci na hranici šestnáctky. Zápas se dále přeléval ze strany na stranu, ale ani jeden z týmů už branku vstítit nedokázal. Utkání tak skončilo výsledkem 3:3. 



Ohlasy k zápasu


Babice
Feris Sanchéz: Taková naše klasika. Prvních 15 minut jsme hráli a vedli. Pak nás Jarošov začal přehrávat a do poločasu vyrovnali. Po změně stran jsme měli 2 - 3 tutovky, které jsme neproměnili a z ničeho nedáš dostaneš a už jsme prohrávali o dvě branky. S klukama jsme si řekli, že takhle nemůžeme hrát a od 60 minuty jsme to byli zase my, kdo hrál fotbal. Zaslouženě jsme srovnali na 3:3 a dokonce jsme mohli i dát vítězný gól na 4:3, ale Horníček trefil tyčku a Škrabalovi v 94. minutě na malém vápně stoper odkopl míč těsně před zakončením. Nakonec za průběh zápasu remíza spravedlivá, i když pro nás opět doma ztráta.

TJ Slavoj Jarošov
Martin Jančík: Zápas ve vysokém tempu, v prvním poločase jsme měli více šancí, ale po špatné domluvě ve vápně jsme obdrželi první gól. Po hezké akci jsme dokázali srovnat na 1:1 a za tohoto stavu jsme šli do kabin. Druhý poločas byl opět velmi vyrovnaný, po krásné individuální akci Běťáka jsme šli do vedení, které jsme o 5 minut navýšili díky dorážce Stojaspala. Domácí se však nevzdali a dvěma góly dokázali vyrovnat. V závěru to bylo nahoru dolů, kdy jsme mohli klidně vyhrát, ale také odjet s prázdnou. Dělba bodů zasloužená.



Sestavy



TJ Slavoj Jarošov
O. Dudák [-] - K. Kejř [-] , J. Poulík [-] , M. Stojaspal [-] , V. Jančík [-] , M. Běťák [-] , D. Laga [-] , D. Svárovský [-] , M. Němec [-] , M. Jančík [-] , M. Omelka [-]

ŽK: 90. M. Petrucha - 56. D. Svárovský .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: BRHEL Michal - LITOŠ Filip (N), RAICHEL Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
David Kolínský

Expert: David Kolínský
Tip experta: výhra domácích

Jarošov dohraje sezonu bez kanonýra Pavlase. Babice předvádí atraktivní fotbal a doma zvítězí

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích