R. Martiš 44. (p.)
P. Vozár 53.
2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 15:30

8.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola nakonec skončil dělbou bodů


Branky


5

Domácí mužstvo sice prohrávalo o dvě branky, ale nakonec přece jenom vyválčilo ze zápasu alespoň bod

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hluk snižoval z penalty

Hostující Huštěnovice do toho šláply a šly hned v 9. minutě zálsluhou Šuranského do vedení. Ten se krásně obtočil kolem hráče a levačkou za hranici šestnáctky poslal míč k tyči. Druhé branky se hostující Huštěnovice dočkaly ve 42. minutě zápasu, když se jim podařilo hezky vypresovat a domácí stoper tak místo přihrávce brankáři našel Stříteckého a ten doklepl do sítě. Hluk se dočkal snížení gólem do šatny z pokutového kopu. Ve 44. minutě zkušený Zlámalík nesmyslně fauloval v pokutovém území a domácí Martiš poslal při penaltě brankáře na druhou stranu. Do kabin se tak šlo lépe hostujícímu mužstvu za stavu 1:2. 

Domácí alespoň vyrovnali

Ve druhém poločase chtělo domácí mužstvo vyrovnat a to se mu taky podařilo. Konkrétně v 53. minutě zápasu. Přetažený centr se dostal na zadní tyč k nikým nehlídanému Vozárovi a ten tak sám před brankářem nezaváhal. Víc se už do konce zápasu nestalo a tak se oba celky rozešly smírně 2:2. 



Ohlasy k zápasu


Spartak Hluk B
Roman Martiš: Zápas jsme podle mě nezvládli dle představ, ale výsledek byl nakonec férový. Chybělo nám hodně hráčů a sestava byla dost improvizovaná. První půlku jsme to skoro vůbec nezvládli. Do druhého poločasu se sestava promíchala a proběhly nějaké změny a už jsme začali hrát lépe, bohužel nám opět dělalo problém proměnit šance. S výsledkem 2:2 spokojení moc nejsme, chtěli jsme vyhrát. Posunulo by nás to na chvilku na první příčku, protože Nedakonice ztratily.

TJ SOKOL Huštěnovice
Petr Kanyza: Sestavu jsme lepili ještě hodinu před srazem. Kosí nás zranění, ale kádr je široký, tak musíme bojovat, navíc máme před sebou anglický týden. K zápasu jsme přistoupili aktivně a hráli celkem dobrý fotbal. Bohužel jsme si nechali dát zbytečný gól do šatny z penalty. Vést 2:0 po poločase, tak by jsme to možná udrželi. Druhý poločas byli domácí už lepší a vypracovali si celkem dost šancí, my jsme už na útočení víceméně rezignovali a snažili se vybojovat vytoužený bod, který by jsme všema deseti před zápasem brali, potom co jsme ale vedli 2:0 tak je tam cítit určitá pachuť.



Sestavy


Spartak Hluk B
A. Gášek [-] - M. Frühauf [-] , P. Baroň [-] , P. Kuřina [-] , R. Martiš [-] , A. Kužela [-] , J. Klabačka [-] , P. Přecechtěl [-] , Z. Horák [-] , P. Vozár [-] , J. Gášek [-]

TJ SOKOL Huštěnovice
J. Mačuda [-] - M. Střítecký [-] , T. Pisklák [-] , D. Nguyen [-] , R. Otrusiník [-] , R. Balajka [-] , O. Šuranský [-] , P. Konečný [-] , L. Grebeň [-] , P. Čechmánek [-] , O. Adamík [-]

ŽK: 83. P. Přecechtěl - 72. O. Šuranský .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Bednář Roman - FIŠERA Martin, ČIKL Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
David Kolínský

Expert: David Kolínský
Tip experta: výhra domácích

Zajímavý zápas, který dopadne lépe pro domácí mužstvo

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích