2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 16:00

6.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas se domácímu Spartaku povedl a bere tři body


Branky


5

Jarošovští fotbalisté nedokázali na hřišti Hluku ulopit ani jeden bod a odjíždí s prázdnou

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez vstřeleného gólu

V prvním poločase sice žádná branka vidění nebyla. Ale bylo k vidění spousty šancí, zejména na straně domácího týmu. Ti však bohužel pro ně žádnou z nich nedokázali využít. Produktivita je trápila celý první poločas a z toho důvodu šly oba celky do kabin za stavu 0:0. 

Vozár nasměřoval domácí ke třem bodům

První branka přišla na řadu dvě minuty po změně stran. K dalekonosné střele napřáhl Vozár a jeho sstřela se poněkud podivuhodně zamotala hostujícímu brankáři mezi nahoama a došolíchala se za brankovou čáru. Vozár tak zlomil prokletí a i díky štěstí šli domácí do vedení 1:0. V 64. minutě navýšil skóre Martiš. Ten dostal míč do náběhu za obranu a v samostatném úniku ho dokázal prostřelit. Nic dalšího už k vidění nebylo a tak zápas skončil lépe pro domácí celek. Spartak tak dál pokračuje v dobrých výkonech.



Ohlasy k zápasu


Spartak Hluk B
Roman Martiš: První poločas jsme měli vést 5:0. Nebyli jsme vůbec produktivní v koncovce a měli bychom na tom zapracovat, v ostatních zápasech nás to pak mrzí. Druhý poločas naštěstí padly důležité branky a vítězství zůstalo doma. potom už jsme si mohli jít užít večer na slavnosti vína.

TJ Slavoj Jarošov
Zbyněk Pavlas: Bohužel prohra je zasloužená. A taky ještě milosrdná. Hluk byl téměř po celý zápas lepším mužstvem, bylo vidět, že hrávají ve stejném složení pravidelně. My naopak v sestavě jako každý zápas v úplně jiném složení. Kromě dlouhodobých marodů včetně mě, chyběli ještě další kluci skrz slavnosti vína. I tak si ale myslím, že jsme měli podat daleko lepší výkon. Neměli jsme nahoře potřebnou kvalitu. Letošní náš nejhorší výkon. Musíme něco změnit a v dalším kole naplno bodovat.



Sestavy


Spartak Hluk B
A. Gášek [-] - J. Machala [-] , T. Šimoník [-] , A. Kužela [-] , P. Vozár [-] , J. Gášek [-] , M. Zalubil [-] , R. Martiš [-] , V. Škorec [-] , P. Kuřina [-] , D. Matejka [-]

TJ Slavoj Jarošov
. Kotman [-] - L. Pařenica [-] , J. Poulík [-] , D. Laga [-] , V. Jančík [-] , D. Talaš [-] , D. Svárovský [-] , K. Kejř [-] , M. Němec [-] , M. Jančík [-] , M. Omelka [-]

ŽK: 18. P. Vozár , 52. V. Škorec , 82. R. Martiš , 87. M. Zalubil - 46. D. Svárovský , 67. M. Omelka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Korolovych Volodymir - KUBÍČEK Michal, MAHDAL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Kolínský

Expert: Dušan Bruštík
Tip experta: výhra domácích

Toto bude jednoznačný zápas a Hluk napraví zaváhání z posledního kola. 4:1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích