1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 16:00

5.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalisté od řeky Moravy doma padli


Branky


5

Nezdenice zvádly těžký zápas na půdě Jarošova a získaly 3 body

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení hned ve 14. minutě

Lépe v zápase začalo hostující mužstvo. Ve 14. minutě zápasu se zásluhou Šašinky dostaly Nezdenice do vedení, když po krásné akci po pravé straně a pěkném zakončení pod břevno nedal domácímu brankáři šanci. 42. minuta zápasu přinesla vyrovnání. Dalekonosnou střelu z 20 metrů ještě hostující brankář Vaculín vykryl na břevno, ale na následnou dorážku Omelky už byl krátký. Poločasový výsledek tak byl 1:1.

Minutu před koncem překlopil misky vah na svoji stranu Kolínek

Ve druhém poločase jsme byli svědky fotbalu nahoru dolů, ale k nějakým extra šancím na obou stranách již nedocházelo. Když už se oba týmy smiřovaly s tím, že si body nakonec rozdělí, dostal se ke slovu hostující Kolínek. Ten v 89. minutě zápasu krásnou hlavičkou rozvnil síť domácího brankáře a poslal tak svůj tým do vedení. S výsledkem už žádný z týmů nic nedokázal udělat a tak se hosté mohou radovat ze třech bodů. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Jarošov
Zbyněk Pavlas: Moc šancí vidět nebylo, hrálo se mezi šestnáctkami. Soupeř měl 3 střely na bránu a dal dva góly. Ten druhý bohužel z rohu v 88. minutě. i v hodně okleštěné sestavě jsme byli Nezdenicím více než vyrovnaným soupeřem. Ti pouze nakopávali balóny do útoku. Byl to remízový zápas. Prohra nás doma mrzí, ale musíme se z toho oklepat a jít dál.

TJ Sokol Nezdenice
Michal Vaculín: Zápas vyrovnaný jak se očekávalo. Fotbal se hrál víceméně mezi šestnáctkami. Ve 42. minutě jsme dostali na 1:1 po střele, kterou jsem sice vytáhla na břevno, jenomže balón se odrazil k hráči, který byl ve dvoumetrovém ofsajdu a ten míč uklidil do branky. Nemůžeme se na to vymlouvat, protože na lajně byl jejich pomezní a navíc v Jarošově se to dá čekat. Rozhodčí odvedl perfektní výkon a zápas zvládl s přehledem. Jen mě trošku zklamalo chování a neukázněnost realizačního týmu hostů a diváků.



Sestavy


TJ Slavoj Jarošov
O. Dudák [-] - K. Kejř [-] , J. Poulík [-] , J. Pavlas [-] , M. Běťák [-] , V. Jančík [-] , D. Talaš [-] , L. Pařenica [-] , M. Němec [-] , M. Jančík [-] , M. Omelka [-]

TJ Sokol Nezdenice
M. Vaculín [-] - P. Kociňák [-] , Š. Bartoš [-] , M. Coufalík [-] , T. Hasoň [-] , M. Pavlis [-] , O. Šašinka [-] , M. Kolínek [-] , M. Kolínek [-] , T. Kociňák [-] , J. Zýka [-]

ŽK: 54. K. Kejř .
Počet diváků: 154. Rozhodčí: HODULÍK Richard - RAICHEL Miroslav (N), ULIČNÍK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

David Kolínský

Expert: Michal Vaculín
Tip experta: výhra hostů

Těžký zapas , ale Nezdenice s Jarošovem umí. 1:3

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích