2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 16:00

5.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ambiciózní Huštěnovice zabraly a ve šlágru kola porazily silné Strání B


Branky


5

Domácí Huštěnovice chtěly napravit nezdar z minulého kola, ve kterém nestačily na Bánov

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obránce Zetka musel nahradit brankáře hostů

Fotbalisté Strání přišli před zápasem o svého brankáře. Nahradit ho tak musel hráč z pole - Zetka. Hosté šli do vedení zásluhou kapitána Fruhaufa. Ten získal míč na polovině hřiště a všiml si vyběhnutého brankáře. Byl z toho nádherný gól. Domácím se podařilo vyrovnat zásluhou Hlúpika. Exligový fotbalista svou střelu do šibenice nedal hostujícímu brankáři šanci. 

Hlúpik opět úřadoval a zajistil Huštěnovicím tři body

Druhý poločas byl z pohledu nezaujatého fanouška vyrovnanější. Přece jenom, v tom prvním byly daleko lepší domácí fotbalisté. Hostující Miklovič spáli obrovskou tutovku, když tváři v tvář domácímu brankáři nedal. Zákonitě tak přišel pro hostující mužstvo trest. Byl to opět exligový kanonýr Hlúpik, který po chybě hostů šel na brankáře a z úhlu i zásluhou teče zajistil domácím tři body. 



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Huštěnovice
Petr Kanyza: Bylo to pro nás důležité vítězství a chceme se od něj odrazit. Začali jsme vlažně a brzo prohrávali krásným gólem téměř z půlky. Ke konci poločasu jsme přebírali otěže a díky krásné brance Hlúpika vyrovnali a dál hrozili. Druhý poločas jsme začali stejně jako první a dostali se vlastními chybami pod tlak. Naštěstí Filip opět procedil míč do branky, tentokrát již s notnou dávkou štěstí. Soupeř si vypracoval do konce zápasu ještě jednu šanci, ale víceméně jen nakopávali míče a my si s tím poradili. Proměnit opět naše šance, tak to mohl být klidný zápas a nemuseli jsme se strachovat do konce.

FC Strání B
Dominik Fruhauf: Před zápasem se nám zranil brankář a musel chytat náš obránce. Za góly nemohl, dokonce nás i podržel. Šli jsme do vedení a to zapečetilo naši úvodní převahu, protože po gólu začali mít domácí více ze hry. Kdyby měli lepší koncovku, výsledek poločasu by vypadal jinak. Druhý poločas už byl vyrovnanější. Je to škoda. Zápas nepovedený, sbíráme nuly. Možná kdyby byl lepší přístup k zápasu a zodpovědnost, vypadalo by to jinak. Chce si to hrábnout do svědomí a zamyslet se nad sebou. Po zápase jsem vyjádřil nespokojení s přístupem některých, tak snad se to zlepší.



Sestavy


TJ SOKOL Huštěnovice
J. Mačuda [-] - L. Grebeň [-] , R. Zlámalík [-] , R. Otrusiník [-] , M. Střítecký [-] , F. Hlúpik [-] , O. Šuranský [-] , P. Kanyza [-] , P. Konečný [-] , O. Adamík [-] , J. Kedra [-]

FC Strání B
R. Zámečník [-] - L. Pavluš [-] , D. Eliáš [-] , P. Fruhauf [-] , O. Kolaja [-] , J. Motola [-] , R. Holuša [-] , J. Mimochodek [-] , P. Miklovič [-] , O. Benešík [-] , J. Mikláš [-]

Počet diváků: 120. Rozhodčí: Bednář Roman - HRUBOŠ Jan (N), POPELKA Bohumil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Kolínský

Expert: Michal Vaculín
Tip experta: výhra hostů

Huštěnovice jsou kvalitní doma ale teď se jim nedaří střelecky. 1:3

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích