3:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2023 16:30

4.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Huštěnovice i se svým klenotem Hlúpikem na domácí nestačily


Branky


6

Bánov potvrdil, že je doma silný a ambiciózním Huštěnovicím dal tři branky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli zásluhou Hlúpika do vedení

Hostující Huštěnovice se prosadili v 11. minutě zápasu, konrétně Hlúpik. Ten se po krásné výměně balonu a ještě lepší kombinaci dostal sám před gólmana a prodal svoje ligové zkušenosti. 0:1. Zápas měl poměrně tempo a obě mužstva si svoje šance vytvářela. Proti však byly obrany nebo brankáři obou celků. Do kabiny tak šly týmy za stavu 0:1 pro hosty. 

Snová šestiminutovka pro domácí

Celý druhý poločas se ani jeden z celků nemohl prosadit. Když už se postupně domácí začali smiřovat se ztrátou bodů, přišlo na řadu hororových šest minut pro Huštěnovice. Nejprve v 80. minutě zápasu pomocí dlouhého nákopu se středového kruhu Klon zpracoval míč a překonal hostujícího brankáře. Na 2:1 tři minuty nato se ocitl Machalík tváří v tvář brankáři a zavěsil. Aby toho nebylo málo, v 86. minutě se ke slovu dostal Vašička, který pohotovu střelou před 16 kou umístil míč do sítě. Bánov tak třemi slepenými góly otočil celý průběh zápasu ve svůj prospěch. 



Ohlasy k zápasu


FC Bánov
Vojtěch Klon: Fotbal nahoru dolů. Hostům nakonec došly síly a myslím si, že je odrovnal gól na 1:1. Musím uznat, že rozhodčí byli dneska perfektní.

TJ SOKOL Huštěnovice
Petr Kanyza: Prvních deset minut jsme hráli svoji hru a vstřelili branku. Po vystřídání však hra ztratila na tempu. Domácí dohrávali druhý poločas o desíti, ale naprosto nás přehráli. Z brejků vstřelili dva góly a otočili zápas. V poslední minutě ještě přidali další branku, nutno podotknout, že byla opravdu výstavní.



Sestavy


FC Bánov
A. Vystrčil [-] - L. Mahdal [-] , P. Bobek [-] , P. Borák [-] , J. Hauerland [-] - L. Franc [-] , V. Klon [-] - D. Machalík [-] , R. Guryča [-] , F. Ryšávka [-] , R. Vašička [-] -

TJ SOKOL Huštěnovice
J. Mačuda [-] - M. Střítecký [-] , R. Balajka [-] , F. Hlúpik [-] , M. Bruštík [-] , O. Šuranský [-] , P. Kanyza [-] , P. Konečný [-] , R. Otrusiník [-] , O. Adamík [-] , T. Pisklák [-]

ŽK: 42. R. Kročil , 61. P. Borák - 46. O. Šuranský , 73. T. Pisklák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: HUTĚČKA Josef - POLANSKÝ Břetislav (N), HRUBOŠ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Kolínský

Expert: Roman Martiš
Tip experta: výhra domácích

2:1 - Bánov nezačal úplně dobře a potřebuje se odrazit od špatných výsledků.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů