3:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2023 16:30

4.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spartak dál pokračuje v perfektních výsledncích


Branky


6

Nováček soutěže přejel Bílovice rozdílem třídy

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

K vítězství stačil jeden poločas

Hned v 6. minutě zápasu se prosadili domácí borci. Konkrétně Matejka si vzal míč a ze vzdálenosti téměř 20 metrů poslal skákavý míč na hostujícího brankáře. Ten už nestihl zareagovat a domácí se tak ujali vedení v zápase. Ve 44. minutě zápasu přišel na řadu opět domácí borec. Po centru Matejky se míč snezl na hlavu Zalubila, který tak hlavičkoval do odkryté sítě. Minutu na to se prosadil ještě domácí Martiš, po nahrávce po lajně od Gáška. Martiš nejprve napálil brankáře z úhlu, ale k jeho štěstí se mu míč odrazil zpět ke kopačkám a tak mu nezbývalo nic jiného, než míč poslat do sítě. Poločas skončil rozdílem třídy ve prospěch Spartaku.

Zápas se už víceméně dohrával

i ve druhém poločase jsme byli svědky několika šancí, žádná se však nikomu z týmů nepodařila proměnit. Domácí tak pokračují ve skvělých výsledcích v Okresním přeboru a jako nováček si vedou opravdu výborně. 



Ohlasy k zápasu


Spartak Hluk B
Roman Martiš: Kluci z Bílovic nastoupili s brankářem, který byl zřejmě hráč z pole. Brankářské pohyby neměl a byl malý, ale na jeho obranu, branky jeho nebyly. Snažil se a předvedl i nějaké zákroky. My jsme prakticky z první šance dali branku. Od začátku jsem tipoval 3:0 a tak to taky dopadlo. Myslím si, že doma jsme opravdu silní a ani tam prohrát nemůžeme. Máme velké hřiště a hru si podle toho dokážeme uzpůsobit. Jsme spokojeni se třemi body.

TJ Bílovice
Adam Žůrek: Asi k tomu nemám co říct. Domácí nedali penaltu a minutu nato z poza šestnáctky dali na 1:0. Před poločasem jsme dostali dva góly po našich hrubých chybách. Do druhé půle už jsme si šli jen zahrát fotbal a nechat tam všechno. Což se nám nakonec povedlo, i když bez gólového efektu. Zápas jsme si prohráli zase sami.



Sestavy


Spartak Hluk B
A. Gášek [-] - J. Gášek [-] , Z. Horák [-] , P. Přecechtěl [-] , M. Zalubil [-] , R. Martiš [-] , V. Škorec [-] , P. Šorfa [-] , P. Polách [-] , D. Matejka [-] , J. Machala [-]

TJ Bílovice
M. Valeš [-] - E. Gajdošík [-] , J. Sedlář [-] , A. Žůrek [-] , J. Janota [-] , E. Lukašík [-] , L. Kamočai [-] , J. Zlámal [-] , R. Čada [-] , P. Hlaváček [-] , Z. Zlámal [-]

Počet diváků: 85. Rozhodčí: Fišera Martin - KLABAČKA Jaroslav (N), ZLÁMAL Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Kolínský

Expert: Roman Martiš
Tip experta: výhra domácích

3:0 - v semifinále poháru na jaro jsme zvítězili s Bílovicema 2:0. Teď to trochu vylepšíme. Prohra pro nás nepřipadá v úvahu, Spartak doma neprohrává!

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích