2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2023 16:30

4.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Loňský vyhrocený zápas zapomenut. Lhota zvítězila 2:0


Branky


6

Fotbalisté Jarošova přijeli na hřiště Lhoty po loňském nedohraném zápase a hlídce PČR v kabinách. Tentokrát to však probéhlo v pořádku

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Góly padaly až ve druhém poločase

Utkání se hrálo ve vysoké úrovni. Šance měly oba dva celky, ale na obou stranách podržely týmy perfektní brankáři. Na domácí straně čaroval zejména Gál, který několikrát zachránil mužstvo před inkasovanou brankou.  Za zmínku stojí zejména šance, kdy hostující Běťák prošel 3 hráče a přihrál do vápna Jančíkovi, kterého střele však chyběla potřebná razance. Do kabin se tak šlo za stavu 0:0.

Domácí nakonec misky vah překlopili na svoji stranu

Druhá půle v mnohém připomínala tu první. Šance byly na obou stranách. Jedna z nich se přetavila ve vedoucí branku díky domácím fotbalistům. V 67. minutě Jarošov ztratil na půli míč, který se až díky centru do vápna po teči dostal za záda hostujícího brankáře. Branka byla připsána Horákovi. Druhý gól přidali domácí v 71. minutě zásluhou Matuštíka, který přízemní střelou ze 20 metrů rozhodl o vítězství Lhoty 2:0. 



Ohlasy k zápasu


SK Ostrožská Lhota
Vít Lopata: Utkání vysoké kvality rozhodl větší chtíč po vítězství domácí celek. Utkání by možná slušela remíza 5:5, ale Lhotu podržel vynikající Gál. Výbornou pasáž po hodině hry jsme přetavili 2 brankami. Důležité vítězství pro domácí celek.

TJ Slavoj Jarošov
Zbyněk Pavlas: Hodnocení je jednoduché. Máme minimálně 6 gólovek a nedáme z toho nic. Lhota měla 3 - 4 šance, z toho dvě po našich zásadních chybách využije. Porážka hořká. Musíme se z toho oklepat a pokračovat v naší hře a doma to zužitkovat.



Sestavy


SK Ostrožská Lhota
M. Gál [-] - T. Kapusta [-] , J. Štergenich [-] , R. Matuštík [-] , M. Machala [-] , O. Zalubil [-] , K. Horák [-] , D. Bílek [-] , F. Pavlas [-] , L. Beňo [-] , T. Fantura [-]

TJ Slavoj Jarošov
. Kotman [-] - J. Poulík [-] , M. Němec [-] , J. Pavlas [-] , Z. Pavlas [-] , D. Laga [-] , M. Běťák [-] , D. Svárovský [-] , V. Jančík [-] , M. Jančík [-] , M. Omelka [-]

ŽK: 9. T. Kapusta , 85. D. Bílek - 44. Z. Pavlas .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Bednář Roman - ČIKL Bohumil, KRÁTKÝ David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

David Kolínský

Expert: Roman Martiš
Tip experta: výhra domácích

2:0 - Lhota po prvním zápase s náma hraje lépe, Mira Machala vsítí gól.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů