3:1
(1:0)
70. F. Čech (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 16:30

3.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček soutěže bere všechny 3 body


Branky


6. J. Machala , 55. M. Zalubil , 84. R. Martiš - 70. F. Čech (p.)
5

Fotbalisté SLovácka C ani do třetice nedokázali získat ani bod a ze hřiště Spartaku odjíždějí s prázdnou

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Spartak šel do vedení zásluhou Machaly

Hned šestá minuta utkání znamenala vedoucí branku zápasu. Po pěkném centru, který se vznášel nad bránu hostů se díky odrazu dostal až k Machalovi, který neváhal a míč dopravil z první do odkryté branky. 1:0 pro domácí mužstvo. Ke konci poločasu se hosté dožadovali penalty, té však sudí Řihák nevyslyšel. Do kabin se tak šlo za stavu 1:0 pro domácí. 

Druhý poločas se hosté zvedli a sahali po vyrovnání

Ve druhém poločase se hosté zvedli, ale byli to opět domácí, kteří zásluhou Zalubila přidali další branku. Ten zužitkoval pěkný míč od Horáka a obstřelil brankáře Slovácka. V 70. minutě se dočkali i hosté. Tentokrát jim penalta už přiřknuta byla a šanci ke skórování využil hostující Čech. Když už to vypadalo, že se hosté nadechují k vyrovnání, tak si domácí Martiš vzal bezostychu míč a z bezmála 35 metrů jej napálil na bránu. Brankář hostů na to nedokázal zareagovat a tak jsme byli svědky nádherné branky, na kterou už Slovácko odpověď nenašlo. Konečný stav 3:1. 



Ohlasy k zápasu


Spartak Hluk B
Petr Šorfa: Začali jsme velice dobře a měli jsme převahu v poli, ze které jsme vytěžili vedoucí branku. Soupeř Slovácko byl velice nepříjemný, běhavý, ale v držení míče jsme byli lepší a nevyužili několik brankových příležitostí. Ve druhé půli jsme dali na 2:0 a od té chvíle bylo Slovácko lepší což vyústilo ve snížení z penalty. V té chvíli byli hosté lepší, měli další závary a neměli daleko k vyrovnání. Pak ale Roman Martiš dalekonosnou střelou dal gól na 3:1 a tím zápas rozhodl.

1. FC Slovácko C
Radek Blažek: Začátek hrozný, prohrávali jsme ihned od začátku. Pak jsme se trochu zvedali, měli jsme tam nějaké šance. Z metru jsme tam nedoklepli do brány a asi v 40. minutě zápasu úplně jasná penalta , která byla slyšet až na tribunu. Pískal to pan Řihák, přišel jsem za ním a řekl mi tělo na tělo. Bylo to už po několikáté a podle mě katastrofa jak on dokáže zkazit odpoledne. Druhý poločas jsme moc nezachytili, pak se i do něčeho dostali, ale v tom jsme dostali na 2:0. Pak nám teda nakonec pískl penaltu, která byla a nakonec jsme dostali třetí a bylo po zápase.



Sestavy


Spartak Hluk B
L. Bachan [-] - P. Přecechtěl [-] , M. Zalubil [-] , R. Martiš [-] , V. Škorec [-] , P. Šorfa [-] , M. Polách [-] , D. Matejka [-] , J. Machala [-] , A. Kužela [-] , J. Gášek [-]

1. FC Slovácko C
T. Lako [-] - R. Blažek [-] , A. Bahula [-] , J. Obdržálek [-] , M. Mareček [-] , T. Procházka [-] , T. David [-] , H. Liavynets [-] , M. Zatloukal [-] , F. Čech [-] , M. Svoboda [-]

ŽK: 89. D. Matejka - 79. O. Vašek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Řihák Pavel - KLABAČKA Jaroslav (N), ABRHÁM František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Kolínský

Expert: Adam Jakšík
Tip experta: výhra domácích

(4:1): Hluk si myslím, že s přehledem vyhraje a připíše si 3 body do tabulky

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích