2:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2023 17:00

2.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Bánově se body dělily na obě strany


Branky


7

Do Bánova přijelo mužstvo z Jarošova. Pro oba celky to byl první zápas, jelikož ani jeden z celků minulý víkend nehrál

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pavlas poslal hosty do vedení

V nedělním utkání zajíždělo mužstvo Jarošova až na půdu Bánova. První minuty utkání naznačovaly, že se máme na co těšit z obou stran. Bánov hned několikrát ohrozill branku Kotmana. První gól se urodil v 10. minutě zápasu. Střela Lagy se odrazila od gólmana mezi hráče, kde se ve skrumáži zorientoval nejlépe právě Pavlas a vstřelil první branku utkání. Ve 33. minutě zápas vyrovnal Vašička, který poslal míč z 20 metrů pod břevno branky hostů. Dvě minuty nato se k míči dostal Franc a krásně umístěnou střelou poslal domácí do vedení. 

Spousty šancí, ale gól vstřelil pouze Pařenica

Ve druhém poločase jsme byli svědky několik šancí na obou stranách. Opravdu se hrál pohledný ofenzivní fotbal. Hned ve 49. minutě zápasu hosté vyrovnali. Pavlas se pokusil obstřelit brankáře Vystrčila, trefil ale protihráče, od kterého se míč odrazil až k Pařenicovi a ten následně dopravil míč do branky. Šančí jsme poté viděli hned několik na obou stranách. Kdyby zápas skončil 6:6, nikdo by nemohl říct ani půl slova. Skóre však již zůstalo nezměněno. Jarošov si tak ze hřiště Bánova odvází bod za remízu 2:2.



Ohlasy k zápasu


FC Bánov
Roman Vašička: Myslím, že to byl pohledný fotbal, kde se divák měl na co koukat. Šancí bylo dostatek na obou stranách a výsledek mohl být daleko vyšší. My jsme bohužel rychle inkasovali a byli jsme zaskočeni, jelikož jsme byli u všeho pozdě. Bohužel jsme nechytili začátek druhého poločasu. Jinak určitě bych pochválil oba gólmany, kteří podrželi týmy v důležitých momentech. Ještě bych dodal, že nám bohužel rozhodčí opět neodpískal jasnou penaltu a již 7 zápas v řadě co nás pískal, tímto poškodil. Krásná bilance 5 proher a 2 remíz.

TJ Slavoj Jarošov
Zbyněk Pavlas: Prvních 25 minut jsme je do ničeho nepustili, mohli klidně rozhodnout a byl by klid. Šancí bylo až moc. Pak jsme dostali identické dva góly. Jeden byl naprosto zbytečný. Druhý poločas jsme rychle srovnali a pak to bylo víceméně nahoru dolů. Na konci měli až moc standartek domácí, ale naštěstí z toho nic nebylo. Remíza spravedlivá, klidně to mohlo skončit 6:6. Takže bod bereme.



Sestavy


FC Bánov
A. Vystrčil [-] - L. Mahdal [-] , J. Hauerland [-] , P. Borák [-] - P. Horňák [-] , L. Franc [-] , R. Vašička [-] - R. Velecký [-] , D. Machalík [-] , R. Kročil [-] , F. Ryšávka [-] -

TJ Slavoj Jarošov
. Kotman [-] - V. Jančík [-] , M. Omelka [-] , L. Kunovjánek [-] , J. Pavlas [-] , M. Jančík [-] , Z. Pavlas [-] , D. Svárovský [-] , D. Laga [-] , M. Běťák [-] , J. Poulík [-]

ŽK: 36. F. Ryšávka - 45. D. Svárovský , 78. V. Jančík , 87. M. Němec .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Řihák Pavel - POLANSKÝ Břetislav (N), RAICHEL Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
David Kolínský

Expert: Dominik Frühauf
Tip experta: remíza

Bánov hraje velmi rychlou a ofenzivní hru na tři obránce. Pokud jim tahle taktika bude vycházet, zápas bude jejich. Pokud si na to ale Jarošov dá pozor, vyjdou z duelu jako vítězové hosté. Nedivil bych se remíze ale.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů