1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2023 17:00

2.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nezdenice zůstávají stoprocentní


Branky


7

Fotbalisté Nezdenic si doma poradili s nováčkem soutěže a nadále tak neztratily ani bod

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediný gól zápasu padl již v 7. minutě

Na hřiště Nezdenic, kde přijel nováček soutěže z Hluku, jsme byli svědky hubeného vítězství domácích. Hned v 7. minutě zápasu v soboji asi 15 metrů před šestnáctkou vybojovali domácí míč a pelášili s ním na branku, kde z bezprostřední blízkosti šanci zakončil domácí Pavlis. Tento moment však vzbudil spousty emocí, protože hosté se dožadovali odpískání faulu. Gól byl však uznán a tak šli fotbalisté Nezdenic do vedení. Velká spousta akcí končila již před šestnáctkami soupeřů a tak šly oba týmy do kabin za stavu 1:0 pro domácí. 

Ve druhém poločase jsme se již branky nedočkali

Druhý poločas lehce připomínal ten první. Domácí měli klasicky převahu ve výškových soubojích. Hosté hrozili zejména ze standartních situací, které však pro Nezdenice nepředstavovaly velké potíže. Veškeré míče sbírala domácí obrana. Místy emočně vypjatý zápas tak i vzhledem k absenci velkých šancí skončil 1:0 pro domácí. Nezdenice tak dál pokračují ve sbírání vítězství a zůstávají stoprocentní. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nezdenice
Michal Vaculín: Dnes jsme pokyny trenéra moc neplnili, proto jsme druhý poločas byli horším týmem, ale Hluk B nebyl schopný si vytvořit žádné šance. Jediné z čeho hrozili, byly standartní situace. Ty jsem si všechny z výběhů posbíral, což nečekali. Bylo dost žlutých karet, ale hlavně kvůli neukázněnosti Hluku B, protože se jim nelíbilo určité rozhodnutí rozhodčího, který si do toho nenechal kecat. Zápas za mě remízový, ale měli jsme více štěstí a dostali se k jedné velké šanci.

Spartak Hluk B
Jan Sabo: Dnešní zápas se konal v takový termín jaký je. Termín plný dovolených. Nám to ještě vyšlo, že jsme u nás měli hody. Nespočet zranění, a to se podepsalo na tom, že jsem musel nastoupit i já, přestože mám zraněné koleno. Další hráč se vrátil z oslavy, když už byl zápas rozběhnutý. Zápas začal vyrovnaným kombinačním stylem, kdy jsme byli tak napůl na balonu. Nějaké nákopy, ale nic z toho nebylo. Ve 20 minutě se mi podvrtlo koleno a bylo to při rozehrávce. Zranil jsem se a ležel jsem s rukou nahoře. Oni přebrali míč když byl náš gólman na šestnáctce a dali z toho jediný gól. Pro mě trošku nepochopitelné, použil bych výraz fair play, které se nekonalo. Bohužel se to stává a nevrátí se to. Potom jsem byl ze hřiště odveden na nosítkách. Zápas se dohrával vyrovnaně. Druhý poločas jsme přebrali otěže zápasu a dominovali jsme. Byli jsme na balonu a šance se taky objevily. Nechci říct, že soupeř přestal hrát, ale nic gólového neměli. V tomto duchu se dohrál zbytek zápasu. Smutné je, že zápas skončil 1:0 při ne tak úplně sportovní záležitosti. Pokračujeme dál.



Sestavy


TJ Sokol Nezdenice
M. Vaculín [-] - P. Kociňák [-] , J. Koželuha [-] , T. Hasoň [-] , M. Pavlis [-] , O. Šašinka [-] , M. Kolínek [-] , M. Kolínek [-] , M. Coufalík [-] , R. Jančář [-] , J. Zýka [-]

Spartak Hluk B
A. Gášek [-] - D. Matejka [-] , J. Machala [-] , A. Kužela [-] , J. Sabo [-] , D. Omelka [-] , M. Zalubil [-] , R. Martiš [-] , P. Kuřina [-] , J. Gášek [-] , P. Vozár [-]

ŽK: 35. M. Pavlis , 61. M. Kolínek , 65. J. Zýka - 11. P. Vozár , 56. M. Zalubil , 60. R. Martiš , 61. P. Kuřina .
Počet diváků: 77. Rozhodčí: Mahdal Václav - KOROLOVYCH Volodymyr, VACULA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
David Kolínský

Expert: Dominik Frühauf
Tip experta: výhra domácích

S nováčkem v soutěži nemám žádné zkušenosti, ale když vidím, jak smetli v prvním kole Lhotu, tak cítím, že na hřišti silných a bojových Nezdenic by to mohlo skončit jakkoli. Přikloním se sice na stranu domácích, ale budu tento zápas po očku sledovat, jak mě překvapí

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích