Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.08.2023 17:00

1.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček z Hluku se s Ostrožany vůbec nemazal


Branky


6

Domácí fotbalisté si na hostech pořádně smlsli a mají za sebou vítěznou premiéru

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól Martiše

V derby, které se konalo již v sobotu, proti sobě nastoupily týmy Hluk B a Ostrožská Lhota. Pro Spartak to byla premiéra v OP. Naopak Lhoťané chtěli napravit loňskou rozpačitou sezónu. Již ve 3. minutě se dokázal prosadit domácí Martiš, který dostal balón do otevřené obrany a měl spoustu času na zakončení ze šestnáctky. Pak nastala série neproměněných šancí a i díky skvělým brankářům se šlo do kabin za stavu 1:0 pro domácí. 

Druhá půle jednoznačně v režii domácích

Čtyri minuty po změně stran se prosadili poprvé a naposledy hosté. Po chybě Martiše na kraji zálohy se zmocnil míče a neměl moc práce s překonáním brankáře Hluku. To bylo co se týká gólového představení ze strany hostů vše. Góly už dávali jenom domácí. V 51. minutě se po faulu na hranici šestnáctky ujal volného kopu Zalubil a poslal míč k tyči. Další branka přišla na řadu v 54. minutě, kdy Machala střelou ze šestnáctky nedal Gálovi šanci. V 78. minutě zápasu se Matějka zbavil kličkou dvou hráčů a z téměř 25 metrů vymetl pavouky v Gálově šibenici. Definitivní tečku za zápasem udělal opět Machala, který střelou z volného přímého kopu vykoupal brankáře hostů. Zápas tak skončil vcelku jednoznačně 5:1 a pro domácí to byla premiéra snů. 



Ohlasy k zápasu


Spartak Hluk B
Roman Martiš: Po nevydařené generálce, kdy jsme měli obhájit titul poháru OFS, jsme vypadli v prvním kole s Bánovem. Sebevědomí nám hodně kleslo, ale řekli jsme si, že se budeme naplno soustředit pouze na zápasy v OP. Gól ve 3. minutě nás mírně nabudil, ale mohlo to být už v prvním poločase 5:0, bohužel jsme byli málo produktivní. Do druhého poločasu jsme šli za stavu 1:0 a hned ze začátku se trefil Mira Machala a dorovnal skóre na 1:1, to nás ovšem nijak nezastrašilo, naopak nakoplo, že bychom měli začít hrát zodpovědněji a proměňovat více šance. Stalo se tak a dopadlo to krásným výsledkem premiéry v okresním přeboru 5:1. Derby pro nás dopadlo skvěle a proběhlo v přátelském duchu.




Sestavy


Spartak Hluk B
A. Gášek [-] - M. Zalubil [-] , P. Přecechtěl [-] , D. Matejka [-] , R. Martiš [-] , J. Machala [-] , P. Šorfa [-] , P. Kuřina [-] , V. Škorec [-] , J. Gášek [-] , P. Vozár [-]

SK Ostrožská Lhota
M. Gál [-] - M. Machala [-] , O. Zalubil [-] , P. Radoch [-] , M. Jegla [-] , O. Lučný [-] , R. Grebeň [-] , D. Bílek [-] , F. Pavlas [-] , L. Beňo [-] , T. Fantura [-]

ŽK: 66. P. Šorfa - 39. M. Machala , 59. F. Pavlas .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: HUTĚČKA Josef - BRHEL Michal, MORAVANSKÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

David Kolínský

Expert: Feriis Sánchez
Tip experta: výhra domácích

Pokud budou domácí posíleni o hráče z áčka, tak nejspíš nebudou mít s Lhotou žádný problém.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích