M. Hanák 44.
A. Žůrek 66. (p.)
2:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.08.2023 17:30

1.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bílovicím domácí zápas vůbec nevyšel a nakonec ztratili všechny tři body


Branky


44. M. Hanák , 66. A. Žůrek (p.) - 24. O. Kolaja , 36. P. Fruhauf , 85. P. Fruhauf , 88. O. Kolaja
6

Béčko Strání pokračuje v dobrých výkonech z konce minulé sezóny a z Bílovic se veze všechny tři body

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kolaja poslal hosty do vedení

První velká příležitost zápasu skončila v síti domácích. Ve 24. minutě si přímý volný kop nachystal hostující Kolaja a následná střela propadla domácímu brankáři v rukavicích. Sice šťastný, ale platný gól. Na 0:2 zvyšoval hostující kapitán Fruhauf, když se po hezké individuální akci dostal k míči a lobem přehodil brankáře. Psala se 44. minuta a ke střele z dálky natáhl Hanák a snížil tak na 1:2. Za tohoto stavu se šlo i do kabin. 

Ve druhé půli se střelci u hostů opět opakovali

Do druhého poločasu nastoupily oba týmy svoi hru. Hosté se spíše stáhli do obrany a čekali co vymyslí soupeř. To se jim vymstilo v 66. minutě. Hostující Havlík poslal soupeře k zemi a kopala se penalta. Té se ujal Žůrek a vyrovnal zápas na 2:2. Když už se zdálo, že tak nakonec zápas i skončí, zahrával Motola standartní situaci a po skrumáži uklidil míč do sítě hostující kapitán Fruhauf. Definitivní tečku za zápasem udělal opět Kolaja, když v 88. minutě střelou zpoza vápna nedal domácímu brankáři šanci. Hosté tak berou všechny 3 body a je to pro ně skvělý vstup do sezóny. 



Ohlasy k zápasu


TJ Bílovice
Adam Žůrek: Za mě si myslím, že jsme byli určitě lepší po herní stránce. Bohužel doplácíme na koncovku, jako každou sezónu. Každopádně po vyrovnání jsme ještě více zatlačili, ale začalo to být nahoru dolů a řekl bych, že jsme odešli po fyzické stránce a to nás stálo zápas, když jsme posledních 5 minut před koncem dostali dva góly. Každopádně nejvíc ovlivnil zápas náš gólman dvěma hrubými chybami v první půlce a to nás rozložilo.

FC Strání B
Motola Jakub: Pro nás je to skvělý krok vpřed. Hráči Bílovic přišli oproti jaru silnější a posílenější, my ale prokázali produktivitu a taky trochu štěstí. Nadřeli jsme se na výsledek, ale jsme spokojeni.



Sestavy


TJ Bílovice
V. Tománek [-] - R. Čada [-] , J. Sedlář [-] , A. Žůrek [-] , P. Hlaváček [-] , L. Kamočai [-] , J. Zlámal [-] , M. Hanák [-] , V. Ondrůšek [-] , L. Janků [-] , E. Lukašík [-]

FC Strání B
A. Želibabka [-] - J. Mikláš [-] , J. Gabriš [-] , P. Havlík [-] , J. Mimochodek [-] , R. Holuša [-] , P. Miklovič [-] , O. Gabriš [-] , O. Kolaja [-] , O. Benešík [-] , P. Fruhauf [-]

ŽK: 80. A. Žůrek - 84. J. Suchý .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: KUBÁŇ Tomáš - HURÁB Lukáš, BRHEL Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Kolínský

Expert: Feriis Sánchez
Tip experta: remíza

Vidím to na remízový zápas.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza