1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.08.2023 17:00

1.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Babicích se i přes nepřízeň počasí zápas odehrál


Branky


6

Jediný nedělní zápas z celého kola byl k vidění na hřišti v Babicích, kde domácí nastoupili proti hostům z Bánova

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První se prosadili hosté

Na rozmáčeném terénu v Babicích se odehrálo první kolo okresního přeboru. Babice prošly před sezónou obměnou kádru. Příchozí trojice ze Slovácka C tak nahradila Horsáka, který se naopak vydal na štaci do Topolné. První šance se přihodila ihned ve 4. minutě. Hostující Vašička se dostal po sražené střele k míči a bezrozmyslu vystřelil. Balón tak skončil za zády bezmocného brankáře domácích. Hra se přelévala nahoru dolů a nidko by se nemohl divit, kdyby na ukazateli skóre svítil výsledek mnohem větší. Do kabin se však šlo za stavu 0:1 pro hostující hráče z Bánova. 

Ve druhém poločase se prosadili pouze domácí

Druhý poločas byl opět festivalem neproměněných šancí. Jedna se však ujala v 78. minutě zápasu. Konkrétně znamenalo štěstí pro domácí tým. Gál se svým centem nejspíše snažil najít na zadní tyči novou posilu Sáncheze, ale k překvapení všech míč nakonec skončil v síti za zády bezmocného brankáře hostů. Zápas tak dopadl 1:1 a oba týmy se tak musejí spokojit pouze s bodem. 



Ohlasy k zápasu


Babice
Feris Sánchez: Za prvé musím pochválit náš terén. Precizně připravené hřiště na tako jaké bylo počasí. Jinak fotbal za mě velice kvalitní a hlavně fyzicky náročný. Klidně to mohlo skončit 5:3 a nikdo by se nemohl divit. My jsme měli více ze hry a spoustu šancí, ale bohužel ne a ne to tam spadnout. Hosté měli taky šance, ale míň. Tudíž pro nás bohužel ztráta. Chtěli jsme začít vítězně, ale bohužel stejně jako minulý zápas v poháru jsme dostali první gól a pak je to náročnější.

FC Bánov
Aleš Vystrčil - vedoucí mužstva: Remíza je zasloužená, oba týmy mohly vyhrát. Vzhledem k trochu horšímu terénu se nedalo hrát moc odzadu a spíše se hrálo nahoru dolů. My dali rychlý gól, který nás spíš postupem času ukolébal. V posledních 20 minutách měly oba týmy šanci na změnu skóre, ovšem my nemohli dopravit míč do sítě, vzadu nás naopak několikrát skvěle podržel brankář Vystrčil. V zápase jsme nastoupili bez 3 hráčů základní sestavy, které jsme však dokázali nakonec dobře nahradit. Tým podal dobrý bojovný výkon.



Sestavy



FC Bánov
A. Vystrčil [-] - J. Hauerland [-] , P. Borák [-] , L. Mahdal [-] - J. Vacula [-] , L. Franc [-] , R. Vašička [-] , P. Horňák [-] - R. Kročil [-] , R. Velecký [-] , F. Ryšávka [-]

ŽK: 44. L. Mahdal , 56. P. Horňák , 63. D. Machalík .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Fišera Martin - BEDNÁŘ Roman, LITOŠ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Kolínský

Expert: Feriis Sánchez
Tip experta: výhra domácích

Pokud navážeme na zlepšený výkon ve druhém poločase v pohárovém utkání s Ostrohem, nebojím se, že nezvítězíme. Jen je otázka, kolik ještě budeme mít dovolenkářů a zraněných kluků. I tak však kvalitu na výhru máme a taky myslím, že před domácími diváky vyhrajeme.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza