5:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2023 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Milíkov potvrdil roli favorita a nedopustil překvapení při startu sezóny


Branky


11. T. Laba , 50. T. Laba , 65. T. Laba , 72. L. Jícha , 82. O. Mato
12

První utkání soutěže může někdy nabídnout překvapivý výsledek. Toho chtěli využít hostující Chlebovice, kteří by rádi zapomněli na loňskou sezónu. Domácí Milíkov byl však pasován do role favorita a chtěli se této role náležitě zhostit. Na poslední chvíli se navíc povedl domácím slušný kauf, když přivedli do svých řad zkušeného stopera Lukáše Race.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí ze svých šancí využili jen jednu

Už úvodní minuty naznačovaly, že domácí budou herně kvalitnější. Zkoušeli soupeře zaskočit dlouhými míči za obranu, které nabídly spoustu šancí. Jednu z nich využil v 11.min Laba, který nachytal hostující brankáře a šťastnou trefou otevřel skóre 1:0. Do poločasu se skóre ke smůle domácích nezměnilo. Chlebovice si žádnou gólovou šanci nevytvořili, ale ocenit se musí jejich aktivita a snaha o fotbalovost.

 

 

Horké počasí přálo více domácím

Horké počasí změnil i obraz hry a to především na straně domácích, kteří začali držet míč a trpělivě kombinovat. To přineslo své ovoce. O navýšení skóre se postarala krásná kolmice domácího Hromady v 50.min , kterou využil po průniku opět Laba, 2:0. O deset minut později završil výše jmenovaný hattrick, když se po rohovém kopu prosadil hlavičkou.

 

Otěže hry převzali naplno domácí a předváděná hra se musela slušné návštěvě diváků líbit. O navýšení skóre se v 72.min postaral Jícha, který po přihrávce M.Sikory uklidil míč do prázdné brány. Poslední gólovou tečku zapsal v 82.min Ondřej Mato, který z dorážky prostřelil hostujícího brankáře. Domácí tak naplnili roli favorita a po přesvědčivém výkonu si připsali první vítězství sezóny.

 

Autorka fotografiíí je Markéta Bieleszová, děkujeme !!! 



Ohlasy k zápasu


TJ Milíkov
Ondřej Mato (hráč): ,,Vítězství na úvod sezóny je určitě důležité a povzbudivé. Těšit nás může především předvedená hra. Avšak víme, že nás čekají náročnější soupeři, proto musíme zůstat nohama na zemi. Z našich řad bych vyzdvihl výjimečně dvojici a to Samiece, který měl snad sto poctivých sprintů za obranu a samozřejmě třígólový Laba.´´




Sestavy


TJ Milíkov
J. Sikora [-] - M. Samiec [-] , D. Fuják [-] , V. Peter [-] , T. Sikora [-] , T. Laba [-] , O. Mato [-] , O. Rakovski [-] , K. Hromada [-] , L. Rac [-] , R. Krupka [-]

FK Chlebovice 1963
J. Šlachta [-] - M. Pavlas [-] , M. Čagan [-] , T. Šimský [-] , I. Kolář [-] , L. Maloň [-] , J. Morys [-] , J. Šnapka [-] , P. Klečka [-] , P. Klečka [-] , M. Janečka [-]

ŽK: 57. J. Morys .
Hráči zápasu: T. Laba .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KARCH Otakar - RICHTER Jan, STARZYK Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Milikov 100%!!