2:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2023 14:30

12.kolo, Zlínský | Kroměříž | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žeranovice otočily zápas v Kvasicích


Branky


33. R. Pospíšil , 74. M. Koplík - 63. R. Sumec , 71. P. Zámorský , 80. D. Klimek (p.)
5

Kvasice o poločase vedly 1:0, Žeranovice však dokázaly zápas otočit a vyhrály 3:2. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení domácího B týmu Kvasic

Žeranovice přijely do Kvasic jako favorit, ale utkání se od začátku vyvíjelo velmi vyrovnaně a oba týmy prokazovaly podobné kvality, ale přecejen byli o něco lepší právě hosté ze Žeranovic. Dařilo se jim držet míč, kombinovat dostávat se do šancí, ale žádnou z nich se jim nepodařilo proměnit. Domácí zvolili jasnou taktiku, hrát ze zajištěné obrany a dostávat se do rychlých protiútoků, že kterých by mohli skórovat. To se jim také povedlo. Ve 33. minutě se dostal do dobré šance Zimčík, svou šanci však neproměnil a Kvasice se dostaly do protiútoku. Obraně Žeranovic utekl Radek Pospíšil a v samostatném úniku se dostal před brankáře, kterého obešel a uklidil míč do branky. Rezerva Kvasic se tak dostala do poměrně překvapivého vedení a favorit zápasu byl v nevýhodné pozici. Do konce poločasu byli domácí lepším týmem a dařilo se jim držet soupeře na uzdě. O poločasové přestávce tak bylo skóre 1:0 pro domácí a ti mohli být více než spokojení s dosavadním průběhem zápasu.

Žeranovice otočily zápas, domácí zareagovali srovnáním, nakonec však přecejen Žeranovice zvítězily

Do druhé půle vstoupili lépe hosté ze Žeranovic, kteří věnovali veškeré úsilí tomu, aby dokázali zápas otočit na svoji stranu. Domácí se naopak chtěli vyvarovat hloupých chyb a hráli z velmi dobře zajištěné obrany. Bohužel pro domácí se ale jejich dobrá defenziva rozpadla, když se v 63. minutě zpoza šestnáctky prosadil Radek Sumec. 5 minut nato však viděl právě střelec první branky Radek Sumec druhou žlutou kartu a musel do sprch. Žeranovice šly sice do desíti, ale i když byly v početním oslabení, tak dokázaly dominovat a hned v 70 . minutě se dostaly do vedení z trestného kopu po faulu na Zimčíka a Petr Zámorský se přímo z tohoto přímáku trefil do branky a rozvlnil síť krásnou střelou do šibenice. Na tento gól však dokázali domácí zareagovat, když po střele jednoho z hráčů Kvasic brankáři Žeranovic míč vypadl a Michal Koplík z dorážky srovnal skóre zápasu na 2:2. V 80. minutě však Žeranovice kopaly penaltu, kterou dokázaly využít a David Klimek tak poslal svůj tým podruhé v zápase do vedení. Tohle vedení už však hosté uhájili a z Kvasic si odváží všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


FC Kvasice B
Matěj Reiskup (hráč): S těžkým soupeřem jsme dnes odehráli více než vyrovnané utkání. Taktika, kterou jsme zvolili, se nám vyplácela a zaslouženě jsme šli do vedení brankou Pospíšila. Poločas jsme vyhráli 1:0, ale bohužel vstup do druhého poločasu se nám nepovedl, soupeř vyrovnal střelou z dálky na 1:1. Následně šel soupeř do oslabení po druhé žluté kartě, ale i přesto po našich individuálních chybách dvakrát skóroval. Na druhou branku soupeře jsme ještě dokázali reagovat a vyrovnat dorážkou Koplíka, bohužel v zápětí jsme po faulu ve vápně opět z penalty prohrávali a stav se již neměnil. Čeká nás poslední zapas podzimu, kde se opět musíme, i přes nezdary z posledních zápasů, pokusit bodovat.

Žeranovice
Miroslav Polášek (trenér): Nedáš, dostaneš. Opět se potvrdilo staré pravidlo, kdy jsme inkasovali po neproměněné šanci Zimčíka a do šaten jsme šli za stavu 1:0 pro Kvasice. Ve druhém poločase jsme vyrovnali střelou Radka Sumce z poza šestnáctky. Z trestného kopu po faulu na Zimčíka se krásně trefil Peťa Zámorský a ujali jsme se vedení na 2:1. Pak si vybral slabší chvilku, jinak perfektně chytající Tonda Bakalík a Kvasice srovnali na 2:2. Ve chvíli, kdy byl po druhé žluté kartě vyloučen Radek Sumec, to vypadalo, že budeme mít problém s tím, abychom si z Kvasic odvezli aspoň bod. 10 minut před koncem, byl ve vápně faulován Zdeněk Zimčík a nařízenou penaltu bezpečně proměnil David Klimek. Vedení 3:2 jsme do konce zápasu uhájili. Zápas hodnotím jako vyrovnaný se šťastnějším koncem pro nás. Klukům děkuji za předvedený výkon, kdy i v deseti dokázali dovést zápas do vítězného konce.



Sestavy


FC Kvasice B
R. Štěpanik [-] - A. Kochaníček [-] (68. M. Koplík [-] ) , L. Berky [-] , R. Pospíšil [-] (58. J. Bartoník [-] ) , M. Samohýl [-] , P. Musil [-] , P. Ambruz [-] (88. M. Unger [-] ) , M. Reiskup [-] , L. Foltýn [-] (88. M. Fagulec [-] ) , J. Ševela [-] , R. Šupčík [-]

Žeranovice
A. Bakalík [-] - P. Hasala [-] , M. Říhák [-] , D. Klimek [-] , M. Hasala [-] - T. Košina [-] (46. V. Hubáček [-] ) , J. Menšík [-] (66. M. Machálek [-] ) , R. Sumec [-] , P. Zámorský [-] - Z. Zimčík [-] (81. J. Málek [-] ) , L. Zakopal [-]

ŽK: 27. L. Foltýn - 40. R. Sumec . ČK: 68. R. Sumec .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: BRTNÍČEK Miloslav - ZÁVOJSKÝ Oldřich, KOŠINA René (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 18:26

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 10:48

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 20:24

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 18:11

Tip: výhra hostů






Tabulka Z Skóre B
1 Rymice 18 54:27 38
2 FK Lubná 1959 16 63:26 38
3 Žeranovice 17 50:33 36
4 TJ Sokol Němčice 17 55:36 32
5 FC Morkovice B 16 57:36 28
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Martin Ančinec 27
2 Marek Měrka 24
3 Milan Roubalík 18
4 Petr Zámorský 13
5 Radim Darebníček 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 49 58,3% 0
2 Libor Adamik 46 53,5% 0
3 Lenka Vaculíková 41 44,6% 0
4 Jiří Klik 33 48,5% 0
5 Pavel Kouřil 32 50,8% 0
Zobrazit celou tabulku