1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2023 15:00

11.kolo, Zlínský | Kroměříž | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Otočka Němčic


Branky


4

Další obrat v sobotním zápase. Po obratu Zborovic se podařilo nepříznivé skóre otočit i Němčicím v zápase v Hulíně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hulínu se podařilo jít do vedení

Hlavně domácímu Hulínu šlo v tomto zápase o hodně a potřebovali nutně body, aby se odlepili ode dna tabulky a do posledních dvou zapasů podzimu vstupovali ze slušné pozice. Proto zvolili jasnou taktiku: hrát z dobře zabezpečené obrany a čekat na chyby Němčic, ze kterých by pramenily šance se prosadit a jít do vedení. Hosté byli od začátku velice aktivní a snažili se dát rychlý gól, aby mohli trochu zvolnit tempo a soustředit se i na defenzivu. Gól se jim však nepodařilo vstřelit za celý poločas. Naopak domácí hráči svou poctivou obranou hájili skóre 0:0 ale dopředu se dostávali jen ojediněle. Ovšem po jedné zbytečně ztrátě utekl obráncům Němčic zkušený Martin Pospíšilík a poslal svůj tým do nejtěsnějšího možného vedení, tedy do vedení 1:0. Po tomto gólu, který padl ve 36. minutě se už v tomto poločase však nič nestalo a do kabin šly jako šťastnější domácí s vedením o jeden gól.

Obrat Němčic

Do druhé půle zápasu vstoupili hosté velmi aktivně a dařilo se jim dostávat do pevné obrany Hulína, ovšem gól z toho nebyl. Domácí se soustředili na defenzivu, prostřidali ofenzivní hráče, aby měli v útoku čerstvé síly, které by mohly po rychlých brejcích pořádně zavařit obraně Němčic. K takové šanci se však za celý poločas domácí nedostali ani jednou, Němčice je zkrátka k ničemu nepustily a určovaly tempo zápasu. Čím míň časo do konce zbývalo, tím víc stupňovali hráči Němčic tempo a dostávali se k více a více šancím skórovat. V 70. minutě vyslal jeden z hráčů záložní řady kolmici na Radima Darebníčka a ten při sólovém běhu dokázal obejít brankáře a uklidit míč do kasy. Pět minut na to dostali hosté skvělou šanci na druhý gól, který by pro ně znamenal vedení a nejspíš také i vítězství v zápase, když sudí Caletka nařídil pokutový kop pro Němčice po faulu brankáře. Penaltu vzal na sebe Jaroslav Zlámal, brankáři nedal šanci a Němčice se tak dostaly do vedení po obratu. Své jednobrankové vedení si už hosté uhájili, a tak si odváží z Hulína všechny tři body.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Němčice
Michal Štěpánek (trenér): Domácí od začátku zápasu zvolili hru s pevně zabezpečenou obranou a čekání na brejky. My jsme si vytvářeli příležitosti, ale v koncovce jsme byli špatní a tak v 36 minutě domácí Pospišilík po rychlém brejku dostal domácí do vedení 1-0. V druhé polovině utkání jsme zvýšili naši aktivitu a po pěkné kolmé akci solový nájezd proměnil Radim Darebníček a bylo 1-1, Chtěli jsme vítězství a po faulu brankáře na našeho hráče se pískala penalta, kterou bezpečně proměnil Zlámal a dokonal obrat na 1-2. Domácí se pak snažili o vyrovnání, ale obrana i s gólmanem vše ubránili. Jsem rád že si po zlepšeném výkonu v druhém poločase odvážíme tři body.



Sestavy


SK Spartak Hulín
M. Hlobil [-] - O. Matula [-] (60. D. Drál [-] ) , O. Zaoral [-] , . Bureš [-] , D. Sedláček [-] , J. Pastrnek [-] , M. Pleva [-] , M. Pospíšilík [-] , J. Vaculík [-] , J. Barták [-] , E. Horák [-] (84. L. Vyvlečka [-] )

TJ Sokol Němčice
D. Vajda [-] - M. Zavadil [-] , V. Kříž [-] (82. M. Roubalík [-] ) , A. Vymětal [-] , A. Hamrla [-] , R. Darebníček [-] , L. Sklenář [-] , L. Batoušek [-] , S. Kadlec [-] , J. Zlámal [-] , L. Lejsek [-]

Počet diváků: 341. Rozhodčí: CALETKA Bedřich - ZÁVOJSKÝ Oldřich, MRŇKA Antonín (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 21:17

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 11:23

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 13:05

Tip: výhra hostů






Tabulka Z Skóre B
1 Rymice 18 54:27 38
2 FK Lubná 1959 16 63:26 38
3 Žeranovice 17 50:33 36
4 TJ Sokol Němčice 17 55:36 32
5 FC Morkovice B 16 57:36 28
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Martin Ančinec 27
2 Marek Měrka 24
3 Milan Roubalík 18
4 Petr Zámorský 13
5 Radim Darebníček 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 49 58,3% 0
2 Libor Adamik 46 53,5% 0
3 Lenka Vaculíková 41 44,6% 0
4 Jiří Klik 33 48,5% 0
5 Pavel Kouřil 32 50,8% 0
Zobrazit celou tabulku