3:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 15:00

10.kolo, Zlínský | Kroměříž | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Břest připisuje druhou domácí výhru v sezóně


Branky


8

Zborovice přijely do Břestu a neodváží si ani bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezgólový poločas

Pro oba týmy byl tento zápas jedním z nejdůležitějších během podzimu a to hlavně proto, že oba týmy bojují o záchranu v soutěži a bojují o každý bodík. Dalo se tak čekat velmi opatrné utkání a hlavně první poločas byl toho důkazem. Oba týmy založily svoji taktiku na opatrné hře, aby nikdo neudělal v obraně zbytečnou chybu a nepustil druhý tým do větší šance, ze které by mohl soupeř vstřelit gól. i přesto se ale oba týmy dostaly do jasných šancí, ze kterých měli hráči skórovat, ale ani jednomu z útočníků na obou stranách se nepodařilo trefit prázdnou branku soupeře. Po 20. minutě se dostávali hosté do většího tlaku, když nastřelili několikrát břevno a jedna ze střel skončila dokonce na tyči. Žádná ale nerozvlnila síť soupeře a do šaten se tak šlo za nerozhodného stavu 0:0.

Divoká druhá půle

Do druhého poločasu vstoupili skvěle domácí, když se po standartní situaci dostali do vedení po brance Martina Šálka, a ten tak otevřel skóre zápasu a domácí Břest tak vedl 1:0. Na tento gól se domácím podařilo skvěle navázat, když v 58. minutě zvýšil vedení Břestu na 2:0 po samostatném úniku Zdeněk Daněk. Hostům se vůbec nedařilo dostávat do hry a tempo stále diktovali domácí, ale ty jakoby ukonejšila druhá branka a v podstatě přestali hrát. To se jim ale nevyplatilo, protože v 72. minutě snížil na 2:1 Martin Šprňa a Zborovice tak byly na dostřel. Hosté se tlačili za vyrovnáním, které přišlo v 75. minutě, když se k míči dostal Milan Frýdl a uklidil míč do branky Břestu a skóre tak bylo 2:2. Hosté se nadále tlačili za dalším gólem, který by pro ně znamenal obrat zápasu, bohužel pro ně se jim ale další gól vstřelit nepovedlo, naopak domácí v 85. minutě vstřelili svoji třetí branku v zápase a po gólu Jaroslava Šálka si tak vzali vedení zpět a to už se jim do konce zápasu podařilo udržet a odnáší si tak velmi cenné tři body.



Ohlasy k zápasu



TJ Pilana Zborovice B
Martin Střelec: V sobotním zápase se potkali dva týmy ze spodu tabulky. My jsme v úvodu první půle nedokázali vsítit gól do prázdné brány a to samé se povedlo i domácímu týmu na druhé straně. V průběhu první půle se nám podařilo nastřelit několikrát břevno a jednou tyč. Bohužel stav po prvním poločase byl bezbrankový. V 47.minutě jsme po standartní situaci inkasovali branku a v 58. minutě se domácí útočník řítil sám na našeho brankáře a bohužel zvýšil skóre zápasu na 2:0. Nutno říct, že do této doby byl náš herní projev katastrofální. V 72. druhé minutě dokázal snížit stav utkání Martin Šprňa a hned vzápětí srovnal skóre Milan Frýdl a vypadlo to, že díky zlepšenému výkonu bychom mohli zápas zvrátit na naši stranu. Bohužel po chybě v 85. minutě vrátil vedení domácím Šálek a stanovil tak konečný výsledek zápasu na 3:2. Tento zápas se mi nehodnotí lehce, protože musím říct, že domácí nebyli určitě lepším týmem, ale do zápasu dali více srdíčko a díky tomu vyhráli. Naše hráče musím hodnotit negativně, protože takto špatný výkon jsme nepodali po celou podzimní část sezóny. Snad to bude pro nás poučení do dalších zápasů a tento špatný výkon se už nebude opakovat.



Sestavy


Břest
M. Rotrekl [-] - P. Miklík [-] , Z. Daněk [-] (80. D. Valoušek [-] ) , R. Karamon [-] , T. Trlica [-] , J. Štauber [-] (72. M. Máša [-] ) , J. Šálek [-] (90. R. Hajdík [-] ) , M. Bureš [-] , Š. Konečný [-] , L. Horák [-] , M. Šálek [-]

TJ Pilana Zborovice B
J. Kocourek [-] - M. Frýdl [-] , J. Krejčíř [-] (46. M. Dočkal [-] ) , M. Šprňa [-] (80. J. Sochora [-] ) , M. Štěpánek [-] , L. Uhrinovský [-] , O. Vaňák [-] , D. Prachař [-] , M. Plesník [-] (60. M. Šprňa [-] ) , J. Štěpánek [-] , L. Bukový [-]

ŽK: 13. P. Miklík , 63. J. Šálek - 48. O. Vaňák , 80. M. Frýdl .
Počet diváků: 44. Rozhodčí: PŘIKRYL Zdeněk - HERMAN Jiří (N), MAKOVÝ Břetislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích






Tabulka Z Skóre B
1 Rymice 18 54:27 38
2 FK Lubná 1959 16 63:26 38
3 Žeranovice 17 50:33 36
4 TJ Sokol Němčice 17 55:36 32
5 FC Morkovice B 16 57:36 28
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Martin Ančinec 27
2 Marek Měrka 24
3 Milan Roubalík 18
4 Petr Zámorský 13
5 Radim Darebníček 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 49 58,3% 0
2 Libor Adamik 46 53,5% 0
3 Lenka Vaculíková 41 44,6% 0
4 Jiří Klik 33 48,5% 0
5 Pavel Kouřil 32 50,8% 0
Zobrazit celou tabulku