0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 15:30

8.kolo, Zlínský | Kroměříž | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezgólová remíza v Břestu


Branky


5

Do Břestu přijeli sousedi a velcí rivalové ze Žalkovic a zápas nenabídl ani jeden gól.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez šancí

Tohle derby mezi Břestem a Žalkovicemi bývá často velice vyhroceným a sledovaným utkáním, ve kterém padá spousta gólů. To ale nebyl případ tohoto zápasu. Domácí do zápasu vstupovali po debaklu v Němčicích, když obdrželi celkem 8 branek a chtěli si tak napravit reputaci proti svému rivalovi ze Žalkovic. Žalkovice ve středu odehráli doma dohrávaný zápas s rezervou Skaštic, která ale byla posílena o několik hráčů z kádru A týmu, a Žalkovice tak prohrály 3:0. Do tohoto zápasu šli jako favorit spíše hosté, ale jako u každého derby se nedal čekat nějaký jasný výsledek. Oba týmy hrály z dobře zajištěné obrany a naopak v útoku byly oba týmy bezzubé a když už se dostal některý z týmů do šance, tak nebyli schopni ji zakončit gólem.

Druhá půle v duchu té první

Ani druhý poločas nenabídl zrovna moc akce a diváci se tak spíše nudili. Žalkovice byly důraznější v osobních soubojích, které se jim dařilo vyhrávat a alespoň z nich občas těžily. Celý poločas nenabídl žádnou větší šanci až na jednu, kdy v 85. minutě šel hráč hostů Němčík po křídle, zatáhl míč až do vápna, poslal prudkou střelu na branku soupeře, ovšem ta skončila jen na břevně. Žádné další šance tento zápas nenabídl a oba celky se tak rozešly smírně po remíze 0:0. Pro oba týmy to je málo, Břest bojuje na posledních příčkách tabulky o záchranu. Žalkovice na ně mají sice čtyřbodový náskok, ale i přesto by se jim 3 body hodily více než jen jeden.



Ohlasy k zápasu



Sokol Žalkovice
Tomáš Netopil (hráč): Do derby proti Břestu jsme nastoupili v prakticky nejlepší možné sestavě a věděli jsme, že když zopakujeme poctivý výkon ze středečního utkání se Skašticemi a zlepšíme se v zakončování šancí, vyhrajeme. Bohužel se nám však nepodařilo ani jeden z těchto předpokladů naplnit. Prakticky po celou dobu zápasu jsme kazili jednoduché nahrávky či zpracování míče a chyběla nám potřebná dravost. Naštěstí soupeř byl v útoku stejně bezzubý jako my a zápas tak skončil celkem zaslouženou remízou. Útěchou pro nás může být alespoň to, že jsme si na soupeře udrželi čtyřbodový náskok. Do dalšího veledůležitého zápasu s Pravčicemi se každopádně musíme polepšit.



Sestavy


Břest
D. Valoušek [-] - M. Máša [-] (86. T. Juračka [-] ) , P. Miklík [-] , Z. Daněk [-] , T. Trlica [-] (74. R. Hajdík [-] ) , J. Štauber [-] (90. M. Rotrekl [-] ) , J. Šálek [-] , M. Bureš [-] , Š. Konečný [-] , D. Hudeček [-] , M. Šálek [-]

Sokol Žalkovice
R. Krejčí [-] - M. Mrázek [-] , M. Janečka [-] , F. Strnad [-] (46. E. Petřík [-] ) , H. Netopil [-] , V. Pospíšil [-] , V. Němčík [-] , V. Říkovský [-] , T. Netopil [-] , Š. Kojetský [-] , M. Nesrsta [-]

ŽK: 12. M. Máša , 55. T. Trlica , 57. Z. Daněk - 9. Š. Kojetský , 81. V. Říkovský .
Počet diváků: 121. Rozhodčí: ZÁVOJSKÝ Oldřich - BRTNÍČEK Miloslav, HERMAN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Josef Ján Horký

Expert: Stanislav Juřena
Tip experta: remíza

Třaskavé derby skončí nerozhodně

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů






Tabulka Z Skóre B
1 Rymice 18 54:27 38
2 FK Lubná 1959 16 63:26 38
3 Žeranovice 17 50:33 36
4 TJ Sokol Němčice 17 55:36 32
5 FC Morkovice B 16 57:36 28
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Martin Ančinec 27
2 Marek Měrka 24
3 Milan Roubalík 18
4 Petr Zámorský 13
5 Radim Darebníček 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 49 58,3% 0
2 Libor Adamik 46 53,5% 0
3 Lenka Vaculíková 41 44,6% 0
4 Jiří Klik 33 48,5% 0
5 Pavel Kouřil 32 50,8% 0
Zobrazit celou tabulku