Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 16:30

3.kolo, Zlínský | Kroměříž | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka v Němčicích nabídla 8 gólů


Branky


3

Zápas bohatý na góly dokázali vyhrát hosté ze Žeranovic a zůstávají stoprocentní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle nabídla 6 gólů

Nedělní odpoledne nabídlo velice divácky atraktivní utkání mezi celky Němčic a Žeranovic. Oba týmy měly před tímto zápasem tři body a tak se dala očekávat vyrovnaná bitva. Hosté šli brzy do vedení, už v 9. minutě vsítil první branku Žeranovic Benedikt Šuba. Po patnácti minutách od této branky se střelecky zapsali i domácí, konkrétně Milan Roubalík a v zápětí přidal druhou branku domácích Lukáš Sklenář a skóre tak bylo 2:1 pro domácí borce. Ovšem hned z rozehrávky srovnal svou druhou gólovou trefou Benedikt Šuba, který si všiml postavení brankíře a z půlky  přeloboval brankáře, skóre tedy bylo znovu vyrovnané. Obě družstva si do poločasu vytvořila ještě několik šancí a oba týmy vstřelily do poločasu ještě jednu branku. Domácí ve 37. minutě zásluhou Milana Roubalíka, který stejně jako Šuba ze Žeranovic zaznamenal druhý gól v zápase. Hosté vsítili třetí branku díky nešťastnému odrazu od hráče domácích tomáše Císaře a skóre se již potřetí v zápase srovnalo.   

Převaha Žeranovic

Do druhé půle oba týmy nastoupily s protočeným kádrem, tyhle změny vyšly lépe Žeranovicím, které převzaly zápas do vlastních rukou a hned z kraje druhého poločasu se v 50. minutě prosadil Adam Klimek a Žeranovice šly do vedení 4:3. Domácí se na to snažili zareagovat změnou herního stylu a snažili se těžit z protiútoků, hosté naopak zvolili kombinační hru a to se hostům ze Žeranovic vyplatilo. V nastavení druhé půle totiž upravil skóre na konečných 5:3 pro Žeranovice Štěpán Cholasta a hosté si tak z Němčic odvážejí všechny tři body. Zažívají zatím skvělý vstup do soutěže narozdíl od obhájců titulu z Němčic, kteří mají pouze 3 body ze tří utkání.



Ohlasy k zápasu



Žeranovice
Miroslav Polášek (trenér): První poločas začal pro nás výborně, brzy jsme vedli 1:0, ale po 15 minutách jsme během jedné minuty prohrávali 2:1. Po rozehře jsme nádhernou brankou Bena Šuby / z poloviny hřiště přeloboval golmana soupeře/ ihned srovnali na 2:2. Obě mužstva si vypracovala šance a do kabin se šlo za nerozhodého stavu 3:3 což odpovídalo vývoji utkání. Do druhého poločasu jsme vystřídali čerstvé síly a převzali jsme otěže hry do svých rukou. Němčice po naší čtvrté brance vysunuly dopředu Jardu Zlámala a zjednodušenou hrou, nakopávanými míči na Zlámala zaměstnávali naši obranu. Naopak my jsme zvolili kombinační hru, kterou jsme Němčice přehrávali a dali v závěru pojišťovací branku na 5:3. Musím pochválit celé mužstvo za předvedený výkon.



Sestavy


TJ Sokol Němčice
D. Vajda [-] - A. Hamrla [-] (46. S. Spáčil [-] ) , T. Císař [-] , L. Sklenář [-] , V. Kříž [-] (65. D. Holý [-] ) , L. Batoušek [-] , S. Kadlec [-] , J. Zlámal [-] , M. Zavadil [-] , M. Roubalík [-] (46. R. Darebníček [-] ) , A. Vymětal [-]

Žeranovice
A. Bakalík [-] - B. Šuba [-] , L. Zakopal [-] , Z. Zimčík [-] (46. T. Košina [-] ) , M. Hasala [-] , P. Zámorský [-] , R. Sumec [-] (46. A. Klimek [-] ) , J. Menšík [-] (86. J. Málek [-] ) , D. Hubík [-] , P. Hasala [-] (39. . Cholasta [-] ) , D. Klimek [-]

ŽK: 55. S. Kadlec .
Hráči zápasu: M. Roubalík - B. Šuba , D. Klimek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: TRAMPOTA Patrick - NĚMEC Karel (N), DOBEŠ Marian (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích






Tabulka Z Skóre B
1 Rymice 18 54:27 38
2 FK Lubná 1959 16 63:26 38
3 Žeranovice 17 50:33 36
4 TJ Sokol Němčice 17 55:36 32
5 FC Morkovice B 16 57:36 28
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Martin Ančinec 27
2 Marek Měrka 24
3 Milan Roubalík 18
4 Petr Zámorský 13
5 Radim Darebníček 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 49 58,3% 0
2 Libor Adamik 46 53,5% 0
3 Lenka Vaculíková 41 44,6% 0
4 Jiří Klik 33 48,5% 0
5 Pavel Kouřil 32 50,8% 0
Zobrazit celou tabulku