Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 14:00

1.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skalice dostala na Lipůvce kanára, ta se posunula z sestupových příček


Branky


13

Poslední podzimní zápas vyšel domácí Lipůvce lépe než si představovali. Skalice přijela bez důležitých hráčů základní a domácí toho využili naplno. První set tak hosté dostali kanára.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do poločasu rozhodnuto

Zápas měli od začátku zápasu domácí pod kontrolou, hned ve 2. minutě se prosadil Hloušek. Aktivita pokračovala a ve 22. minutě se po pěkné akci prosadil Kučera na 2:0. Pár akcí si vytvořili i hosté, ale J. Hochman vše dokázal zneškodnit. Ve 45. minutě svůj druhý gól přidal Hloušek a tak se šlo do kabin za stavu 3:0. 

Obrázek hry byl stále stejný

Druhý poločas začal tak, jak skončil ten první. Balón drželi převážně domácí a po faulu na Bohatce byla ve 49. minutě nařízena penalta. K té se postavil T. Hochman a krásnou střelou do pravé šibenice zvyšoval na 4:0. V 59. minutě po krásné nahrávce Kučery zkompletoval hattrick Hloušek a bylo rozhodnuto 5:0. V 66. minutě se pěknou ranou z dálky prosadil Jacob Pospíšil a zvýšil na 6:0. Poté se dostal do hry i soupeř, který měl taktéž možnost zahrávat pokutový kop, který hosté neproměnili a přestřelili branku. Konec zápasu 6:0.



Ohlasy k zápasu


ASK Lipůvka
Robin Bohatec (hráč): Poslední zápas se nám vyvedl, je třeba říct že Skalici chyběly opory, ale na to se historie neptá. Bereme 3 body. Závěrečná se taky vydařila, takže nakonec ten konec podzimu dopadl více méně dobře. Děkujeme všem fanouškům, kteří nás chodí podporovat jak na domácí tak i venkovní utkání. Bez Vás by to nebylo ono a jsme rádi že to máme pro koho hrát.




Sestavy


ASK Lipůvka
J. Hochman [-] - K. Marek [-] , V. Kučera [-] , D. Kovář [-] , M. Hloušek [-] (60. V. Novotný [-] ) , J. Pospíšil [-] , R. Bohatec [-] (65. J. Kovář [-] ) , M. Nechvátal [-] (71. P. Navrátil [-] ) , V. Bábor [-] , M. Fryčka [-] , T. Hochman [-] (65. O. Novotný [-] )

Skalice n.Svitavou
O. Ševčík [-] - J. Burgr [-] , P. Ševčík [-] (69. P. Rychnovský [-] ) , M. Pokorný [-] , T. Všianský [-] (60. J. Dobiáš [-] ) , D. Káčerik [-] , D. Fiala [-] , T. Bílek [-] , T. Černý [-] , R. Plch [-] , A. Novotný [-]

ŽK: 6. M. Pokorný , 6. T. Bílek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BARÁK Hynek - HEGER David, BRACH Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 15:11

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 10:51

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 09:17

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 08:16

Tip: výhra hostů