T. Vach 9. (p.)
O. Schuch 66.
O. Schuch 85.
3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2023 14:00

1.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výhrou si Doubravice zajistila místo v nejlepší pětce


Branky


9. T. Vach (p.) , 66. O. Schuch , 85. O. Schuch - 33. M. Gryc , 74. J. Sedláček
13

Závěr podzimní části si lépe pohlídali domácí z Doubravice, kteří zvládli i poslední zápas a posunuli se na 5. místo. Naopak Jedovnice svoji pozici ztratily a vypadly z nejlepší pětky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Světelná tabule ukazovala 1:1

Hned v 7. minutě se do akce řítili domácí. Veselý posunul na Dovrtěla, který se sám řítil do vápna, jenže o míč v souboji přišel. V 9. minutě už bylo v táboře domácích veseleji. Dlouhé míč do vápna propadl přes souboj brankáře s útočníkem až k Schuchovi, ten byl stažen k zemi a rozhodčí odpískal penaltu. Tu si vzal zkušený Vach a s přehledem proměnil. O 5 minut později se dopředu hnal střelec branky, ale jeho centr v malém vápně netrefil ani Holomek ani Jelínek a tak byl stav stále vyrovnaný. V 19. minutě se mohlo skóre opět měnit. Krásnou kombinaci mezi Vachem a Schuchem mohl ve vápně zakončovat Dovrtěl. Ten nikým nehlídaný z malého vápna však prázdnou bránu netrefil a ukázal, že se dá zahodit úplně všechno. Závěrem se ke slovu dostali i hosté a jejich rohový kop z 33. minuty znamenal vyrovnání. Gryc si naběhl a přesně rohový kop zakončil. V poločase tak na světelné tabuli svítil stav 1:1.

Schuch dvěma góly zajistil výhru domácích

Druhý poločas začali lépe hosté. Ti nastřelili začátkem poločasu břevno domácí branky, stav se však neměnil. I domácí měli možnost jít do vedení. V 51. minutě si Vach zasekávačkou uvolnil prostor a vystřelil na branku. Jeho dobrou střelu však s námahou brankář vyrazil na rohový kop. Domácí přesto šli do vedení a to v 66. minutě, kdy se ukázala spolupráce bratrů Schuchových, kdy Adam přihrál Ondřejovi a ten zakončil přesně - 2:1. Hosté se i dočkali vyrovnání v 74. minutě. Po faulu před vápnem domácích si míč postavil Sedláček a svůj pokus namířil přesně do brány. Rohový kop domácích mohl být osudný, kdy se k hlavičce dostal Schuch, který namířil míč přesně do brány, jenže míč jistil Holomek z ofsajdové pozice a brankak uzána nebyla. To však Doubravici mrzet nemuselo, když Dovrtěl ve vápně obešel vše co mu stálo v cestě a naservíroval míč Schuchovi do jasné příležitosti. Ten svým druhým gólem v utkání rozhodl o osudu Jedovnic.



Ohlasy k zápasu


SK Doubravice nad Svitavou
Z webu Doubravice: Na těžkém, podmáčeném terénu se hrál fotbal slušné okresní úrovně, našim vyšel úvod i závěr zápasu, což se ukázalo být rozhodující. Hosté po vyrovnání bod brali, zatáhli se do obrany, našim bod nestačil, v závěru i trochu štěstí (přeje připraveným) a tři důležité body do tabulky jsou doma. Po podzimu 5 místo zaručuje klidnou zimní přípravu, která dá snad zapomenout na jaro 2023.




Sestavy


SK Doubravice nad Svitavou
J. Podloucký [-] - R. Dovrtěl [-] , A. Schuch [-] , R. Pijáček [-] , M. Jelínek [-] (28. M. Vach [-] ) , D. Maňoušek [-] , T. Vach [-] , O. Schuch [-] , M. Veselý [-] , O. Holomek [-] , P. Stejskal [-]

SK Jedovnice
A. Dědeček [-] (46. P. Pešička [-] ) - D. Zukal [-] (79. P. Pernica [-] ) , J. Sedláček [-] , V. Pernica [-] (62. Š. Staněk [-] ) , M. Mlčoušek [-] , T. Blatný [-] , T. Janíček [-] , M. Gryc [-] , J. Galita [-] , J. Gromský [-] , R. Lebiš [-] (46. M. Tetur [-] )

ŽK: 44. P. Stejskal - 23. R. Lebiš .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: RESCHOVSKÝ Michal - ROUČKA Jiří, HEGER David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 15:11

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 10:51

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 09:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 08:16

Tip: výhra hostů