2:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2023 14:00

13.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Doubravice především druhým poločasem dokázala vyloupit Knínice


Branky


10. M. Oliva , 75. M. Lexman - 59. O. Schuch , 62. M. Jelínek , 84. M. Vach
13

Body se přídělují až na konci zápasu. O tom se přesvědčili hráči Knínic, kteří skvělým prvním poločasem dostali hosty z Doubravice pod velký tlak. Ale ukázalo se, že nevyužité šance domácích nakonec budou osudné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí mohli mít větší náskok

První poločas jasně vycházel lépe domácím hráčům. Nikdo by nemohl nic říct, kdyby poločas skončil 5:0. Hosté se dostali pouze do dvou náznaků akcí, které avšak gólem neskončily. Hlavička Jelínka ani dobře zahraný přímý kop pro Pijáčka neznamenaly pro hosty nic. Domácí však mohli zápas vzít ve svůj prospěch hned v 6. minutě. Prudkou střelu však brankář hostí vyrazil a stoper Maňoušek odvrátil balón do bezpečí. Další akce už však měla pro domácí pozitivnější výsledek. Chybu v rozehrávce využil Oliva a poslal domácí do vedení. Samostatný únik ze 14. minuty se domácím proměnit nepovedlo a tak si drželi nejtěsnější možný náskok. Tutovku měli hosté v 34. minutě, proti byl znovu brankář hostů, který pěknou střelu vyrazil na tyč a následnou dorážku vyrazil na brankové čáře. Nadějě Podloucký držel i nadále a před odchodem do kabin si připsal ještě jeden důležitý zákrok. Do kabin tak odcházeli hráči za stavu 1:0.

Obrat hostů byl dokonán

Nástupem do druhé půle se ukázalo, že hrát se bude pod taktovou hostí, domácí zřejmě první poločas přepálil, jenže náskok pro ně nebyl ani zdaleka dostatečný. Hostům vycházely standartní situace, naopak domácí se do šancí nedostávali. První odměny se hosté dočkali v 59. minutě, kdy po autovém vhazování se k centru dostal Vach a poslal míč na zadní tyč, kde číhal Schuch a obětavnou rybičkou vyrovnal stav utkání. Obrat dokonal po přímém kopu Jelínek, který poslal hlavičkou do sítě centr Adama Schucha. Ojedinělou šanci domácích z rohového kopu proměnil Lexman a stav se opět vyrovnal. Domácím však bránit rohové a přímé kopy dělalo velké problémy. V 84. minutě zprava rozehrál přímý kop Pijáček přesně na hlavu nikým nehlídaného Miloše Vacha a ten neměl problém trefit odkrytou svatyni. Hosté tak po výborném druhém poločase berou všechny body.



Ohlasy k zápasu



SK Doubravice nad Svitavou
Z webu Doubravice: Venku se nám daří, po první půlce by na nás nevsadil nikdo ani groš. Našim však vyšla dokonale taktika, nechat domácí vycukat a udeřit ze standartních situací. Před posledním zápasem 17 bodů, kdo by to po 1. kole řekl, nějaký bod z posledního kola by se hodil, spokojenost bude na místě. Na Mlýniskách nás však čekají nebezpečné Jedovnice a každý bod bude úspěchem. Poslední zápas podzimu a doma, přijďte se všichni rozloučit s našimi borci, před dlouhou zimní přestávkou.



Sestavy


Knínice
L. Lajšner [-] - V. Mucha [-] (87. J. Dračka [-] ) , M. Oliva [-] , M. Korčák [-] (88. R. Kaderka [-] ) , M. Letfus [-] (87. T. Tlustý [-] ) , M. Letfus [-] , M. Lexman [-] , M. Zemánek [-] , J. Hejna [-] , P. Palán [-] (87. P. Ščudla [-] ) , M. Rouzek [-] (62. Z. David [-] )

SK Doubravice nad Svitavou
J. Podloucký [-] - A. Schuch [-] , R. Pijáček [-] , M. Jelínek [-] , D. Maňoušek [-] , T. Vach [-] , O. Schuch [-] (88. J. Kobza [-] ) , Z. Vach [-] , M. Aujeský [-] (46. M. Vach [-] ) , O. Holomek [-] , P. Stejskal [-]

ŽK: 55. M. Vach , 64. T. Vach , 77. A. Schuch , 78. M. Jelínek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Schejbal Pavel - SCHEJBAL Adam, MORAVEC Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2023 14:28

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2023 12:32

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 19:44

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 20:10

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 18:49

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 17:26

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 10:10

Tip: výhra hostů