1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2023 14:00

13.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipůvka neproměněnou penaltou v poslední minutě ztratila naději na 3 body


Branky


13

Oba soupeři se dobře znají, posledních pár sezón proti sobě nastupovali ve III. třídě. Více ze hry měla Lipůvka ovšem všechny naděje zahodil v poslední minutě Fryčka, který neproměnil pokutový kop.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Více ze hry měli hosté, stav byl však vyrovnaný

Do zápasu hosté vstoupili velmi dobře, diktovali jsme tempo hry a vytvářeli si šance. Ve velké šanci se v 8. minutě ocitl Hloušek, ale bohužel ho skvělým zákrokem vychytal domácí brankář. Ve 13. minutě se po hlavičce Bohatce dostal k míči Kučera a prostřelil míč až do sítě 1:0. Dále hosté pokračovali v dobrém tempu a domácí téměř nepouštěli na naši polovinu.  V 20. minutě se k přímému kopu postavil Bohatec a jeho střela orazítkovala horní tyč. V 25. minutě se po rohovém kopu ocitl sám Kučera, který tentokrát těsně minul brankovou konstrukci. Poté se do hry dostali i domácí a ve 34. minutě po chybě v defenzivě srovnával domácí Kroutil na 1:1. Do poločasu si ještě obě strany vytvořili šance, ale žádná už v brance neskončila.

Rozhodující moment Fryčka zahodil

Druhý poločas začali lépe domácí a zatápěli obraně hlavně dlouhými balóny. Skvěle chytající Hochman byl však proti a několika zákroky podržel. Posledních 20 minut druhého poločasu patřilo opět hostujícím hráčům. Sám na brankáře šel Bohatec, který se snažil obstřelit domácího brankáře, ten však byl proti a vystrčil proti jeho střele svoji nohu. Dále se hosté snažili hrát a jejich aktivita vedla k tomu, že v 89.minutě dostali možnost kopat penaltu po faulu na střídajícího K. Marka. K té se postavil Fryčka, který bohužel minul zařízení a tak zápas skončil 1:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sloup
Denisa Dingová (asistentka trenéra): Jednalo se o velice vyrovnaný zápas. První poločas skončil remízou. Ani jeden z týmů však nebyl s výsledkem smířen, a tak jsme v druhé polovině utkání mohli vidět spoustu bojovných soubojů, povedených kombinací a opět řadu neproměněných šancí. Do konce utkání se již nepodařilo skórovat ani jednomu, a tak se body rozdělily. Příští víkend nás čeká poslední utkání podzimní části - v Lipovci!

ASK Lipůvka
Robin Bohatec (hráč): Je třeba říct, že tento zápas nerozhodla neproměněná penalta, ale spíš naše neschopnost dát gól ze hry. Na gól se nadřeme a bohužel strašně jednoduše je dostáváme. Velmi dobrý výkon podali střídající hráči K.Marek a mladíček Vojta Novotný, kteří hodně oživili hru a dostávali se skvělými náběhy za obranu Sloupu.



Sestavy


TJ Sloup
D. Maška [-] - V. Sadovyi [-] , T. Kouřil [-] (77. F. Jedlička [-] ) , J. Plíhal [-] , D. Dinga [-] , J. Kroutil [-] , F. Fedra [-] (90. M. Koutník [-] ) , Z. Musil [-] (89. P. Hloušek [-] ) , P. Šindelka [-] (59. S. Sekanina [-] ) , J. Sedlák [-] , A. Ševčík [-]

ASK Lipůvka
J. Hochman [-] - P. Navrátil [-] , V. Kučera [-] (72. K. Marek [-] ) , D. Kovář [-] , M. Hloušek [-] , J. Pospíšil [-] , R. Bohatec [-] , M. Nechvátal [-] (64. V. Novotný [-] ) , V. Bábor [-] , M. Fryčka [-] , T. Hochman [-]

ŽK: 83. F. Fedra , 87. Z. Musil - 89. V. Novotný .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ROUČKA Jiří - SKOTÁK Jan, NEVŘIVA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2023 14:28

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2023 12:32

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 19:44

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 17:53

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 20:10

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 18:49

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 17:26

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 10:10

Tip: výhra hostů