1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2023 15:00

11.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Remízový král Černá Hora opět shodně


Branky


12

Černá Hora je expertem přes remízová utkání. Konkrétně pět jejich zápasů skončilo 1:1. A pouze ve dvou zápasech vstřelili víc než jednu branku. Sympatické výkony Doubravice je drží ve středu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosty podržel brankář

Začátek utkání vyšel lépe hotuům z Doubravice. Ti se dostali do vedneí hned v 8. minutě, kdy se prosadil Holomek po centru Schucha od rohového praporu. Z domácích byla vidět snaha vyrovnat nepříznivý stav, ale poctivá obrana hostí nepovolila výraznější ohrožení branky. Ani hosté nepolevovali a chodili do brejkových situací, jednu z nich mohl proměnit Schuch Ondřej, který po centru bratra Adama nedokázal hlavou zakončit přesně. Také domácí měli šanci skórovat. Prudkou střelu z vápna ale hostující brankář vytěsnil na tyč. Ve druhé dvacetiminutovce domácí dvakrát zakončovali hlavou z dobrých pozic, obě střely ale skončily těsně mimo branku. K závěrečné šanci se na konci poločasu dostali domácí. Hostující branář byl však proti a tutovku domácích skokem pod nohy zmařil, ovšem za cenu nepříjemného zranění.

Jarůšek vyrovnal

Od úvodních minut 2. poločasu pokračoval tlak domácích, ovšem stále bez přesného zakončení. V 61. minutě se ve vápně uvolnil hostující Stejskal, jeho střelu však vyrazil gólman na další rohový kop. Běžela 66. minuta a Vach vysunul přesně Dovrtěla, domácí brankář vše vyřešil včasným vyběhnutím. V 78. minutě domácí zahrávali standardní situaci z poloviny hřiště po sporné výhodě. Dlouhý nákop do vápna ještě obrana odvrátila, následnou dorážku Jarůška však nikdo zachytit nedokázal a ten přesnou střelou k tyči vyrovnal na 1:1. V závěru utkání hosty podržel gólman. V souboji 1 na 1 vykopl míč na rohový kop. Po obětavém výkonu během celého utkání dokázala Doubravice vydolovat z Černé Hory aspoň bod.

 



Ohlasy k zápasu



SK Doubravice nad Svitavou
Z webu Doubravice: Předpoklady se naplnili, domácí opět získali doma pouze bod, naši ukázali, že venku se nám zatím daří. V průběhu utkání měla ČH více ze hry, naši však pozorně bránili, získaný bod je zcela zasloužený a odpovídá průběhu zápasu. Po dvou domácích nezdarech bod zvenku má velkou cenu, také pro zvednutí sebevědomí před koncem podzimní části (zbývají 3 zápasy).



Sestavy


FK Černá Hora
M. Trávníček [-] - B. Šváb [-] (68. M. Bílek [-] ) , R. Štěrba [-] , J. Šebek [-] , J. Stupka [-] - D. Štěrba [-] , D. Koupý [-] , Z. Širůček [-] - M. Jarůšek [-] , M. Širůček [-] , M. Abrahám [-]

SK Doubravice nad Svitavou
J. Podloucký [-] - R. Dovrtěl [-] , A. Schuch [-] , R. Pijáček [-] , M. Jelínek [-] , D. Maňoušek [-] , T. Vach [-] , O. Schuch [-] , M. Veselý [-] , O. Holomek [-] , P. Stejskal [-]

ŽK: 42. D. Koupý - 45. O. Schuch , 60. M. Veselý , 70. P. Stejskal , 77. M. Aujeský .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: NĚMEC Michal - ČÁPEK Josef, MACKAY Iain.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2023 09:42

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 08:21
Jakub Ťoupek

Expert: Filip Hebert
Tip experta: výhra hostů

Černa Hora vyhrála poslední dva zápasy ale vítěznou sérii jim přeruší Doubravice.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 19:34

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 15:58

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 13:30

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 11:46

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 10:18

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 09:13

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 07:34

Tip: remíza